Jakub Ries Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Zajímaly by mě názory vás, kteří tento titul hrají a je to jejich oblíbená gamesa. Samozřejmě ještě nevyšla originálka nejnovějšího dílu, ale máme alespoň demo (odkaz jsem už dávno nasdílel) kde je možné si vyzkoušet nový systém úderů "full spectrum punch control", okusit vylepšenou grafiku i systém reálného deformování obličeje. Podle mého názoru se hra jeví o dost arkádovějším stylem než její předchůdce..je to zapříčeněné zvýšenou rychlostí, změnou kamery i novým systémem úderů. Nicméně moje první dojmy s dema byly dost špatný..měl jsem docela zlost, protože tuto serii miluju a novinky mě dost odrazovali a nechápal jsem proč změnili již tak zajímavý a funkční systém úderů analogem..nicméně když už jsem měl pocit že hru nadobro zavrhnu, tak jsem začínal přicházet na kloub celému systému a způsobu hry která i když se jeví arkádově tak pokud člověk pochopí jakým způsobem má taktizovat je to velice propracovaný a chytlavý box. Můžu to srovnat s reálem protože dělám 4 roky thajský box a systém rukou je samozřejmě stejný. Myslím že se máme opravdu na co těšit a na své si přijdou i uplní laici protože je tu opět možnost ovládat hru tlačítky takže to bude opravdu i pro začátečníka zábava. Mám v demu odehraných tak min. 5 hodin a je to fakt promáklý. V 4ce bylo klasických 6 úderů tzn direkty, háky a zvedáky..ale tady přibyly ještě další druhy direktů..jen těch je rovnou 6 pak 4 druhy háků a dva zvedáky( samozřejmě počítám levou a pravou ruku) ..prostě opradu kompletní úderový arsenál. Blokování je automatické a dá se z něj hned útpčit což je dost reálné no a přibyly také sidestepy(úkroky do všech 4 stran)..ˇuhyby tělem jsou opět zachovány jako v předchozích dílech. Hra vyjde 1 března a příběhový mód ala rocky Balboa bude opravdu chuťovka takže myslím že tahle hra opravdu bude patřit mezi špičky tohoto žánru v letošním roce! NÁZORY PIŠTE A S RADOSTÍ PODEBATUJEME... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Já zatím ještě neokusil ani jednu hru z této série, ale Nový FN CHAMPION si určitě pořídím, a myslím si že je to pro vývojáře obrovitý krok dopředu, jelikož ve hře bude opravdu propracovaná dějová linka, to je pro mě na této hře asi největším tahákem... :) PS: doufám že příběh nebude celý jen nasrciptovaný, a jen jeden, ale aby tam byly rozhodnutí, které můžou celý příběh změnit (to si přeji, aby se hra dala hrát vícekrát...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Demo mě ze začátku taky zklamalo ale čím víc sem hrál tím víc sem se do hry dostával a ted je to pro mě lepší jak 4díl. Mnohem víc uderu,příběhový mod a přibude plno možností do multiplayeru kde bude i možnost založit vlastní boxerskej klub a tam zvát lidi takže hned jak vyjde tak kupuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Ries Odesláno Únor 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 ...tato recenze z games.cz vystihuje vše!! Jak jsem očekával jde o jasnou sportvní megapecku:)!!!!!!!!!!!! link: http://games.tiscali.cz/recenze/fight-night-champion-recenze-55019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Heeeej, tak jsem precetl recenzi a docela je to dost dobry :) Budu se na to tesit ale jedine kvuli tomu pribehu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 Na to, že je to jen "bojovka" tak to má příběh něco kolem 7 hodin..paráda...má to víc i než takovej CoD a to je co říct... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.