pajdavec Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Narazil jsem na zajímavou soutěž kde lze vyhrát xbox kinect. Poslal jsem sms za pouhých 20,- a napsalo mi to, že chybí už jen 30 sms dokonce. Nechcete se složit tady z fóra a příště by mohl vyhrát někdo jiný? Ještě odkaz: Zde mi prosím pomožte vyhrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Tak pošli ještě dalších 5 SMS a napíše ti to stále 30 sms do konce... Tohle už tady jednou bylo a autor soutěže pak tvrdil, že byl problém s operátorem či co a že se děsně omlouvá a peníze vrátí, k ničemu takovému nedošlo, je to určitě jen další podvod a nedoporučuju se účastnit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Ano, přesně jak píše Zoombik, je to jen další z řady podvodů, jak z člověka vytahat peníze, člověk který aspoň trochu uvažuje na nic takového nenaletí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skolni.flakac Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 lidi. hlavně nenaleťte prosím vás. http://console-forum.net/tema/115762-xbox-360-kinect PS: omlouvám se za případný spam, ale náhoda je blbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AnarkiSKW Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Tak pošli ještě dalších 5 SMS a napíše ti to stále 30 sms do konce... Tohle už tady jednou bylo a autor soutěže pak tvrdil, že byl problém s operátorem či co a že se děsně omlouvá a peníze vrátí, k ničemu takovému nedošlo, je to určitě jen další podvod a nedoporučuju se účastnit... lidi sou pěkně vychcaný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pajdavec
Narazil jsem na zajímavou soutěž kde lze vyhrát xbox kinect. Poslal jsem sms za pouhých 20,- a napsalo mi to, že chybí už jen 30 sms dokonce. Nechcete se složit tady z fóra a příště by mohl vyhrát někdo jiný?
Ještě odkaz:
Zde mi prosím pomožte vyhrát.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.