Igy Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Čus. Pište sem různý hry a apps co paříte a bavěj vás na svejch iPhonech a iPodech. Kdyžtak to i poupravte, kdybyste přišli na nějaký nový. Takže začnu.. :psp: Model: iPod Touch 1G - 8GB Jailbreak: ANO Hry: Polda 2, Real Racing 2, Doodle Jump, Plants vs Zombies, Gangstar Miami Vindication, Modern Combat, Fish Tycoon, Monkey Ball 1;2, Fragger DS, I Digg It 2,Kamikaze Robots a Brick 3D Apps: Installer, Radio Player CZ;SK, Eng<->Cze a Cydia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Super pařba je Wispin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Já teď pařim akorát Real Racing 2 a PvZ ( Plants versus Zombie ) ... to je fakt megální pařba :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igy Odesláno Březen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Nově: Boost 3D, Hold'Em, Doodle god a doodle devil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palmeeeer12 Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Tiny Wings, Tilt to live tyhle dvě neomrzej )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 angry birds rio,retro revolution a ted taky boost 3d,co jsem si přečetl příspěvek od igyho(díky ;)) jinak tilt to live jsem hral jednou,a hned mě to omrzelo,strašná blbost pro mě,a doodle devil je to same jako doodle god,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ruleZz Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 teď dohrávám:GTA:CHW a dost mě chytlo Fight Night Round a občas to říznu pár kolama Doodle jumpu a Fruit ninja(ten mulťák je parádní kdyby chtěl někdo dát GC mam evilstjů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burkys Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Nedávno jsem dohrál Cut the rope a ted hraju Real Racing 2 + Fruit Ninja a Drift Legends. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igy Odesláno Duben 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Nově: Hry: Gt racing, TowerBloxx, Worms, 3D coaster a 3DPoolGame Apps: Óčko a CNN INTL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 9, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Myslim si, že tento seznam tu už někde je, ale .. Hry: Cut the Rope, Falling Fred, Holdem, Angry Birds, City Traffic, Mega Jump, Fruit Ninja, Flight Control Apps: IM + Pro, Dropbox, iStudiez Pro, Facebook, České SMS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igy Odesláno Duben 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Myslim si, že tento seznam tu už někde je, ale ..Hry: Cut the Rope, Falling Fred, Holdem, Angry Birds, City Traffic, Mega Jump, Fruit Ninja, Flight Control Apps: IM + Pro, Dropbox, iStudiez Pro, Facebook, České SMS hmm. Jop. Podobnej je tu ve Wii sekci ale jestli myslíš tady.. Hledal sem ale nenašel, tak sem zalužil novej, ale dik za koment. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Infinite Blade.Angry Birds.Dungeon Defender. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalbudha Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 Splinter Cell Conviction je asi nejlepsi hra co jsem hral na iPhonu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vostoq Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 hoďte sem nějaký tipy na hry a apps na iPad.. zítra si pro něj jdu tak chci vědět co stojí za to stáhnout :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 ještě tu chybí podlě mě NEJlepší hra na iOS...!!!!...Dead Space..!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 ted hraju Call of mini>zombies, HP lego, hold em, a simulatory litani a pristavani. obcas zahraju touchgrindy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vostoq Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 Tak já fakt nevim, zítra si jdu pro iPad (už konečně alelůja) a vůbec nevim co stáhnout předem. Určitě budu mít JailBreak tak něco doporučtě prosim prosim :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 reacl racing 2, infinity blade. az si vratis celist nazpatek muzes mrknout na recenzencni stranky> slidetoplay.compocketgamer.com toucharcade.com appspy.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vostoq Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 super díky moc :-) Ipad budu mít sice jen jedničku ale i tak se těšim.. doufám že někdy okolo vánoc hupsnu na level 2 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janci080 Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 už budeme moci hrát SuperMario na apple viz blog http://print24.com/blog/2011/08/mario-on-the-iphone-nintendo-investors-want-it/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.