skateman16 Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 potrebujem pomoc chcem vymazat profil z xbox.com ale nikde to neviem najst ... na xboxe som ho uz vymazal normalne uz cez neho nehram ale ked pridem na ww.xbox.com stale ma pripoji aj mi ukazuje priatelov jakeby ani nebol vymazany pls pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Četl jsem ze musis zavolat na nejaky cislo to hodi na automat a tam vsechny veci pak reknes co potrebuje a vymaze profil. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skateman16 Odesláno Únor 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 fuha :/ a nedalo by sa to nejak inak lebo fakt hladat cislo sa mi nechce a tak mozno je tam niekde na xbox.com nejaka kolonka ze vymazat profil alebo nieco take Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 fuha :/ a nedalo by sa to nejak inak lebo fakt hladat cislo sa mi nechce tak si lahni a spi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skateman16 Odesláno Únor 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 no tak chlapi poradte mi uz som nasiel nejaky mail na xbox.com som tam pisal a stale mi neodpisali pls pomoooc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deyf1468623793 Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Muzu se zeptat,proc chces uplne zrusit profil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 mel bys to najit na xboxu.com (telefonni cislo) nebo je jeste stranka na xbox forum tam uz se na to ptali nebo tvuj dotaz hod do google a dej vyhledavat. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skateman16 Odesláno Únor 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 deyf preto lebo som predal xbox vymazal profil z HDD a mal som na nom aj flash a proste ho nechem a chcem zacat od znova hrat NORMALNE originalky ... no uz som hladal kade tade ale este nieco skusim zatial dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Taky jsem nad tím takhle přemýšlel, že bych si koupil novej xbox. Pojedu origo a že začnu od znova, ale gamertag bych si chtěl nechat. Ale myslím, že to asi nepude vymazat profil. E: Určitě ho nemůžeš vymazat sám, musel bys volat na MS linku. Musel bys sehnat číslo a nejspíš by po tobě chtěli nějaký ověření, že jsi opravdu majitelem toho live accountu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 deyf preto lebo som predal xbox vymazal profil z HDD a mal som na nom aj flash a proste ho nechem a chcem zacat od znova hrat NORMALNE originalky ... no uz som hladal kade tade ale este nieco skusim zatial dik neviem aky to ma zmysel, ak nechces proste cez neho nehraj, co sa jedna rizika banu nieje tam ziadne a kludne si ho mozes recovernut a hrat originalky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skateman16 Odesláno Únor 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 asi ho nebudem ani mazat len ho proste nebudem pouzivat alebo ked najdem cislo tak im zavolam ... dakujem vsetkym za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 inak ak mas v podpise tvoj stary ucet, tak by mi ho bolo VELMI luto, 27k gamerscore je velmi slusne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skateman16 Odesláno Únor 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 no keby to boli originalky tak by bolo ale su to vsetko napalene takze mi to az tak luto nieje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Tak jsem dneska volal na MS linku a gamertag/xbox live účet smazat nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
skateman16
potrebujem pomoc chcem vymazat profil z xbox.com ale nikde to neviem najst ... na xboxe som ho uz vymazal normalne uz cez neho nehram ale ked pridem na ww.xbox.com stale ma pripoji aj mi ukazuje priatelov jakeby ani nebol vymazany pls pomoc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.