tomiis Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Ahoj, před měsícem jsem si koupil nové psp v el.wordu a včera mi odešlo. Zničeho nic když jsem hrál položil jsem psp vedle sebe na postel a hned se vypnulo. Původně jsem si myslel, že se mi vybila baterie, ale po zapojení nabíječky se psp ani nerozsvítilo. Absolutně jsem ho nedokázal zapnout ani nijak rozchodit. Na reklamaci na mě koukaly jak na zjevení a nechtěli tomu věřit. Furt mi nutily, že mi muselo spadnout, ale na psp nebyl ani škrábaneček. Stalo se tohle i někomu jinému? Předem dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bighead1468624100 Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 A můžeš upřesnit co jsi přesně dělal? A baterka ti funguje? Nabiječka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 zkousel si PSP pustit bez baterky ? zkousel si jinou nabijecku ? jestli si tohle oboje zkousel tak jim to proste dej na reklamaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomiis Odesláno Únor 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 hrál jsem hru odložil jsem psp a konec (zaplé psp), nabíječku jinou na zkoušku jsem neměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 zkousels to pustit jen na nabijecce ? zkus si sehnat jinou nabijecku/jinou baterku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomiis Odesláno Únor 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 ani na samotné nabíječce to nešlo... jinou baterii ani nabíječku jsem neměl kde sehnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomiis Odesláno Únor 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 tak jsem mrknul na youtube a našel jsem toto: http://www.youtube.com/watch?v=3ORikOaGjyw&feature=fvwrel vypadá to, že nejsem sám komu se to stalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.