Pistacie Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Cau chtel bych si zahrat little big planet ale mam psp 2004 s 5.50 prome-4 a nejde to tam spustit. Kdyz jsem mel prome 2 tak jsem mel myslim nakej plugin aby me sli spusit starsi hry nebo tak neco, ale nedokazu si vzpomenout na jmeno.. jen proste vim ze na nektere hry jsem ho musel zapnout a na nektere zase vypnout aby sli spustit. tak jestli nekdo vite tak tady nebo pm dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bighead1468624100 Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 čau no na prometheusovi by to mělo jed,mám teda 3004 ale myslím že to má jed na 2004. Předpokládám že máš správnej driver ;) m33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pistacie Odesláno Únor 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 M33 samozrejme mam ale kdyz spistim little big planet tak proste cerna obrazovka.. nwm myslim ze jsem na to mel plugin ale mozna taky tady melu ho**a :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 1. Ten plugin se dělal na Gen ne na promethea co já vim :D 2. Neni možný že náš špatnou verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxterorxx Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Stáhní si jinačí ISO sám mám Little Big planet na 5.50 Prometheus-4 a jede mi v pohodě nebo mně ještě napada jiná možna jestly jsi to už zkoušel změnit driver z M33 na NP9660 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.