kolda5 Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Dobrý den, mám PS2 připojenou k Full HD TV LG 37LE5500(94 cm) tímto komponentním kabelem: http://www.itlevne.cz/zbozi/komponentni-kabel-speed-link-pro-ps3/detail.aspx?p=z:220506 ale obraz nění přes celou obrazovku. Vlevo a vpravo jsou černé pruhy (ne zase moc široké) a nahoře a dole jsou taky ale tam jsou úplně minimální..Když jsem měl PS2 spojenou i klasickým audio/video kabelem(cinče), tak obraz byl přes celou obrazovku ale grafika nebyla tak dobrá jako přes komponentní kabel... Hrál jsem si různě jak s natavením poměru stran u TV tak i v PS2..nakonec nejlepěího zobrazení(tak jak jsem popisoval výše)jsem dosáhl,když mám v TV formát 16:9 a v PS2 formát Full.Zajímalo by mě čím by to mohlo být.. Jinak ještě bylo pro mě zajímavé zjištění,že nejdříve jak jsem připojil PS2 s TV přes komponentní kabel tak mi nenajel obraz,šel jen zvuk..Pak sem přišel po zapojení přes cinče,že je zapotřebí v PS2 změnit výstup právě na komponentní kabel a pak už mi to šlo.. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolda5 Odesláno Únor 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Můžete mi prosím aspoň napsat jestli je to normální stav a nebo je něco u mě špatně ? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wenca99 Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 ja s tim zkusenisti nemam ale neni to tim ze ps2 hry maj mensi rozliseni? a nekde sem cetl ze je to prej na hov*o hrat ps2 hry na HD TV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patriot1979 Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 Mam PS2 taky zapojenou přes komponentní kabel na HD TV (značka LG) - obraz se mi zdá ostřejší! Jen mi to furt jede ve formatu 4:3 i když to přepínám v PS menu na 16:9. Jinak co jsem našel tak Gran turismo 4 v NTSC verzi by mělo být v HD rozlišení a pak ACE Compat Sqadron Leader taky v NTSC. Ale nemám to ověřeno - budu to kupovat v USA tak pak dám vědět. U Ful HD televize musí být černé okraje - protože má více rozlišovacích bodů Než HD Ready televize. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.