zabiják Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 zdravim mám problém se hrou arma 2 operation arrowhead stáhl jsem si to naistaloval spustil ale tak cca po 5 min hraní mi to spadne kamarád mě řekl že mám špatnej crack tak jsem skusil jinej a zas mě to spadlo tak jsem skusil další a další a prostě snad všechny cracky na ulož to a furt to padá nevítě někdo kde bych stáhl něakej správnej crack ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 taky se mi to stalo,taky mi říkali že mám blbej crack a v první misi se mi to vypne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiják Odesláno Únor 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 a náhodou nevíš kde ten správnej crack stáhnout nebo co stím mám dělat aby se to nevipínalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azumaninja Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 cau tady mas tenhle je to crack ode me a funguje je bez problemu tak vyzkousej ;) http://www.ulozto.cz/7936553/arma2oa-rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiják Odesláno Únor 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 hele lidi začínám si myslet že to crackem nebude nevíte někdo jestli to nemuže být něčím jiným ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 fakt nevím,ta arma mi furt nejde a crack sem zkusil aspon 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmasterq Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 taky co mas za system,sestavu a tak...popis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiják Odesláno Únor 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Mám notebook Hp a system nevim přesně ale oto nejde páč já už to na tohle pc jednou měl a fungovalo to v pohodě ale pak jsem to odstanil a ted když si to chci zahrát zas tak mi to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmasterq Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 tak skus nejdriv odinstalovat a pak ccleaner a aspon dvakrat procisti registry kvuli hovadinam co ti tam zustali...pak to nainstaluj a uvidis...jo a skontroluj si drivery...u me to nedelal crack ale chybnej ovladac..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.