kiselejxicht Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 Mam problem v GTA VCS. Je to mise nekde na zacatku jak mam nalozit ty bedny na nakladak v ty horici mistnosti tak se mi povede nalozit vzdycky jenom 2 a pak se mi zatarasej vsechny cesty a uz je nemam jak nalozit. THX za pomoc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 Mam problem v GTA VCS. Je to mise nekde na zacatku jak mam nalozit ty bedny na nakladak v ty horici mistnosti tak se mi povede nalozit vzdycky jenom 2 a pak se mi zatarasej vsechny cesty a uz je nemam jak nalozit. THX za pomoc.... nezatarasej, musis to objet, musis jet vice dozadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 Mam problem v GTA VCS. Je to mise nekde na zacatku jak mam nalozit ty bedny na nakladak v ty horici mistnosti tak se mi povede nalozit vzdycky jenom 2 a pak se mi zatarasej vsechny cesty a uz je nemam jak nalozit. THX za pomoc....Ale jo je tam cesta..musíš to prokličkovat mezi těma regálama dozadu a seš tam...stejnou cestou z5...(na téhle misi sem strávil dost času...dělalo mi problém couvání a pak sem se tam vždycky někde sekl) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 jo jsoucesty zapamatuj si jmeno mise,dej to hledatna youtube.com a mas tam mrte videi jakna to:) btw.ja takhle udelal misi Domestoboto nebo neak tak:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grinderwolf Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 Musis to proste vzit pres zadni cast toho skladu nejdrive se to docela da ale pri te posledni bedne uz to bylo docela drsny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.