marek.urbik Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Caute, stiahol som si GT5 Eur no pri spusteni hry sa zobrazi cierna obrazovka ale ps3 nezamrzne , mozem sa vratit do xmb. Neviem co stym ,skusal som gaia i multiman a aj fix z manageru som daval no nic. A ked chcem spustit Fix Permission tak sa zobrazi cierna obrazovka a nic viac nejde odist ani do xmb. Prosim poradte toto je uz moja druha GT5 ktora nefunguje , skusal som USA a teraz tu EUR verziu no nic. :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 BR required máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek.urbik Odesláno Únor 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 BR required máš? čo to je ? *PROSIM PORADTE FAKT SOM UZ BEZMOCNY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 musis mit v mechanice BR hru (original) a v rogeru dat Ctverecek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek.urbik Odesláno Únor 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 mam aj ten BR required zapnuty no vzdy cierna obrazovka a stale sa mi ide dostat do XMB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 co si mi psal do PM ze to mas off tak mas zapnuty asi Protected mod to si musis upravit aby si mohl menit BR Required musis si s tim hold pohrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek.urbik Odesláno Únor 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 mal som stiahnutu staru verziu manageru , teraz to uz ide no problem s ciernou obrazovkou stale je *vies to ta nastve ked stiahnes 2x 13.7 GB hru a nejde, davajte sem prosim rady , mozno mi nieco pomoze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jookyn1983 Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Jak jsem psal již jinde mě tohle dělal Kmeaw .... Waninkoko to nedělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek.urbik Odesláno Únor 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 chces mi povedat ze mam prejst na waninkoko? lenze ja se bojim bricku, inak by som ho mal uz davno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 :roll: Brick na Waninkoku uz neni (v2) viz www.psney.xservers.cz a me osobne to jde na obojím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek.urbik Odesláno Únor 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 tak to skusim updatnut *dufam ze ta hra pojde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek.urbik Odesláno Únor 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 uz som na waninkoko v2 , hra stale nejde *nikoho nic nenapada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jookyn1983 Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Pokud máš strach o brick odpoj se od netu. Já to raděj taky udělal když čteš všude jak sony brickuje. Wanin a multiman 1.6 funguje nádherně. Co máš v mechanice za disk? A zkusil si test v multimanu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Pokud máš strach o brick odpoj se od netu. Já to raděj taky udělal když čteš všude jak sony brickuje. Sony nebrickuje, Sony banuje. Konzoli si brickneš pouze sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek.urbik Odesláno Únor 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 skusal som 2 disky, NFS UNDERCOVER A SPORT CHAMPIONS no nic ,od netu som odpojeny , multiman mam najnovsi a aj tak mam ciernu obrazovku, vlastne uz mi aj ps3 zamrzla a test v multimanu j asi j Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jookyn1983 Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Tak to ti asi jediný poradím stáhnout jinou verzi GT5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jookyn1983 Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 To nanaki ... promiň myslel sem ban :) rychlejc píšu než myslím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek.urbik Odesláno Únor 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 to snad nemyslis vazne , inu verziu stahoval som z FS i Megaupload rozdielne verzie EU i USA ani jedna nejde ja uz fakt neviem , skus mi dat tvoju stranku na stahovanie hier alebo co ale ja uz nechcem stahovat dalsich uz tretich 13.7 GB *Nikto nič? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
marek.urbik
Caute, stiahol som si GT5 Eur no pri spusteni hry sa zobrazi cierna obrazovka ale ps3 nezamrzne , mozem sa vratit do xmb.
Neviem co stym ,skusal som gaia i multiman a aj fix z manageru som daval no nic.
A ked chcem spustit Fix Permission tak sa zobrazi cierna obrazovka a nic viac nejde odist ani do xmb.
Prosim poradte toto je uz moja druha GT5 ktora nefunguje , skusal som USA a teraz tu EUR verziu no nic.
:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.