parecek Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Chci si koupit novej NTB. Chci, aby mi aspoň ty 2 roky vydržel a aby zvládl nějakou tu novější hru(Mafia 2, Far Cry2) = aby měl Intel Core i3/i5, v mobilních grafikách se nevyznám, ale tipuju: čím vyšší řada, tím lepší? Výdrž nemůžu očekávat velkou, ale aspoň 2-3 hodiny. A nejlíp tichej větrák v klidu, ale to je otázka zkušenosti s konkrétním modelem. Nechci větší než 15"(občas ho budu přenášet). Kolem 15 000 sem si vybral: ACER travelmate: http://www.alza.cz/acer-travelmate-5742g-5464g64mn-d192009.htm HP ProBook: http://www.alza.cz/hp-probook-4520s-d200714.htm Jsou to dobrý modely? popř.: doporučíte nějakej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 bral bych ten ACER,jednak má lepší procák(i5 a i3),jednak lepší grafiku(nvidia gt 420 a amd 6370) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parecek Odesláno Únor 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 jn, ale někdo říká, že je to šmejd, a na netu zas píšou, že stejnej model(sice s core i7 a lepší grafikou) se hrozně přehřívá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 jn toho bych se bal,některe NTB od aceru se přejřivaji,a to dost(myslím jako celá řada,a jiná zase vůbec) ale HP taky není s přehřivanim na tom někdy nejlíp,pokud se bojíš přehřívaní,kup si MSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parecek Odesláno Únor 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 o tom HP: četl sem různě po netu(recenze a diskuze), a stížnosti na hlučnější ventilátor byly snad jen 2-3 v diskuzi. Asi do něj pudu, myslím, že je to dobrej poměr cena/výkon a podle recenzí je dobrá i kvalita zpracování. EDIT: Už mám to HP na cestě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 snad ti bude sloužit dobře ;) ale ja bych rozhodně šel do MSI po zkušenosti z MSI a acerem(některe notebooky jsou fakt namakane,ale některe jen odflakli) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmasterq Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 ja by nasetril vic penez a koupil alienware(taky mam na ceste) coz po skusenostech z dellem (co mam ted) vypovida nejlip... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 jj alienware,promakanej super notas,ale zas mit finance,alienware jsou drahy :( jj DELL,MSI to jsou tobrý značky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmasterq Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 no nevim jestli MSI je good znacka nemam dobry skusenosti ale ted kdyz je dolar dole tak alien za necelych 25000 (prepocitavam kdyz ho v UK)neni az tak drahej...a ten mesic dva navic...pokud chces fakt dobry a kvalitny na 3-4 roky tak dell..:D (muj nazor,neber to zle) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Já osobně jsem měl tu možnost mít přesně tyhle dva notebooky dva týdny doma. Rozhodně je lepší Acer :),ale to HP má zase velmi příjemný desing. Zkoušel jsem Starcraft II a na Aceru to vypadalo pochopitelně lépe,ale při hraní více topil Acer. Dále co se týče toho větráčku u HP tak je to mnohem tišší než u Probooku 4510s. :) Myslím si,že budeš maximálně spokojen,ale možná budeš litovat,že si ještě takových 5tisíc nenašetřil a mohl sis koupit opravdu dobrý notes . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parecek Odesláno Únor 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Právě, že to HP se mi líbí víc, a tomu aceru moc nevěřím :) Nechci do toho investovat víc prachů, za 2 roky si zas koupím novej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmasterq Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 no teda tak di do HP ten ACER zase nemusi vydrzet ty 2 roky...hlavne cim vic tepla tim driv notas v kybli..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.