Assassin Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Zdravím, mám takový dotaz, budu prodávat starou konzoli a kupovat novou. Chtěl jsem se zeptat, jak to udělat abych smazal profil na starém xbox a aktivoval ten samý profil na tom novém, nejde mi o G body, ale o roční GOLD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Zdravím, mám takový dotaz, budu prodávat starou konzoli a kupovat novou. Chtěl jsem se zeptat, jak to udělat abych smazal profil na starém xbox a aktivoval ten samý profil na tom novém, nejde mi o G body, ale o roční GOLD. Jestli máš HDD a profil na HDD , tak si HDD dáš na nový xko . Jinak můžeš použít flešku , naformátovat v xku jako paměťovku a profil na ní přesunout a potom do nového xka . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Assassin Odesláno Únor 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Díky toro a ještě jak smazat ten profil ze starého xka? To ho mám jenom smazat z HDD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Díky toro a ještě jak smazat ten profil ze starého xka? To ho mám jenom smazat z HDD? Profil nejde kopírovat - takže tím že ho přesuneš tak z původního místa zmizí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Assassin
Zdravím, mám takový dotaz, budu prodávat starou konzoli a kupovat novou. Chtěl jsem se zeptat, jak to udělat abych smazal profil na starém xbox a aktivoval ten samý profil na tom novém, nejde mi o G body, ale o roční GOLD.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.