koreko Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Když si stahnu hru a chci si ji dat do PSP tak to vyhodi chybu.jen někdy se mi to povede.poradte plsss...:cry::cry::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Chtělo by to napsat i to číslo chyby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lexion Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 no tak napíš Ake máš PSP a aký CFW... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koreko Odesláno Únor 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 no mam FAT a cfw 4.0. ale když mam zaple PC tak mne to vyhodi hlasku typu:neni zadana spravna cesta k souboru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koreko Odesláno Únor 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 asi to bude tim že mne nechce vyskocit to istalovani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 21, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Špatně stáhnutá/nakopírovaná hra .. Špatná sekce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koreko Odesláno Únor 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 No to bude problem asik u mne v PC..Ted mam problem s WIFI tak se na to juknete pls :-) tak zdár LOCK! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
koreko
Když si stahnu hru a chci si ji dat do PSP tak to vyhodi chybu.jen někdy se mi to povede.poradte plsss...:cry::cry::cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.