Fashion02 Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Zdravím. mám problém,mám CFW 5.50 prom 2,ale nejde mi naruto ultimate ninnja heroes 3,Tak jsme si stáhl ten Khbbs plugin,jejnže jsme si ho hodil do psp,povolil v recovery menu,ale furt mi to nejde pustit,nevíte prosím někdo co s tím? :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 KHBBS plugin je dělanej pro 5.50 GEN-D3, nahoď 5.50 Prome-4 a jestli furt nepůjde tak si hru zkus patchnout v ISO Toolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fashion02 Odesláno Únor 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Tak právě jsme doinstaloval prome 4 ale furt nejde :// a v iso toolu jsem nikdy nedělal,neměl bys nějakej tut pro mě pls? =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fashion02 Odesláno Únor 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 super,tak iso tool jsem stáhl a nakopíroval do složky přesně podle tvého tutorialu,ale nejde mi spustit ani podělanej iso tool...-.- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Fashion02
Zdravím. mám problém,mám CFW 5.50 prom 2,ale nejde mi naruto ultimate ninnja heroes 3,Tak jsme si stáhl ten Khbbs plugin,jejnže jsme si ho hodil do psp,povolil v recovery menu,ale furt mi to nejde pustit,nevíte prosím někdo co s tím? :/
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.