ulipek Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 cau muzu se zeptat jestli uz to nekdo hraje ? protoze me po prvni ukoncene misi napise ze hra byla byjmuta z mechaniky a ze ji mam restartovat ... diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RadaR Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 novy scene release verze ma mit 9,3gb duplex spatne provedl rip po prvni urovni se vzdy zasekne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ulipek Odesláno Únor 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Ahaa :) 3Gb he ale docela dost rozdil :D kuknu jestli to uz je na foru diky :) Edit: a nevis jake to ma ted pojemovani ? BulletStorm PS3-DUPLEX release ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RadaR Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 taky jsem to zbytecne stahnul ale zapomel jsem dodat info zde na forum :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ulipek Odesláno Únor 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 http://www.ps3iso.com/showpost.php?p=245211&postcount=3088 tohle asi taky neni ta spravne verze ze ? me to kolem 4GB ale je to v dnesnich novinkach Btw ty uz mas funkcni verzi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RadaR Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 nene je to stejne verze. Jinak ja osobne jinou zatim nemam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 risakcze Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 zde je fix http://loadfiles.in/i2rcs5wkr91z/MOD.rar ještě jsem ho ale nezkoušel a je pro duplex verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 risakcze Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Fix nefunguje posralo mi to hru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mígl Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 No nevim,ale já zkoušel všechno možný a vždy po první kapitole disc ejected.. Zdroj WF:na release BulletStorm.PS3-DUPLEX byl vydán NUKE (tzn. ve scene slangu, že release je nefunkční) a jako důvod bylo uvedeno následující: , což v překladu znamená: Rip je špatně proveden. Hra se po 1. úrovni zasekne. Prej bude nová větší verze,musíme vyčkat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ulipek Odesláno Únor 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Ten fix je na 3.41 a nebo nefunkcni ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ulipek
cau
muzu se zeptat jestli uz to nekdo hraje ? protoze me po prvni ukoncene misi napise ze hra byla byjmuta z mechaniky a ze ji mam restartovat ...
diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.