Kenous Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 Vzdycky sli normalne spoustet ISO hry a dnes to najednou krachlo a cokoliv za hru do psp nahraju tak to nefaka. Co s tim je???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 salat Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 máš nastavenej n9600 něco od sony?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 máš nastavenej n9600 něco od sony?? Ty*ole co? :D :D :D :lol: jinak problem je v recovery..topic pro zacatecniky.. :) jinak neupdatoval ti nekdo psp na ofiko 3.52? treba? :D :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kenous Odesláno Srpen 31, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 System information mam normalne porad starej 3.10 OE-A. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 System information mam normalne porad starej 3.10 OE-A. ok mrkni se na nastaveni recovery ;) vse Disabled a kernel 1.5 v configuration a v advanced vse DISabled (nekteri nechavaji ten prvni na enabled mezi nima i ja :) ) :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kenous Odesláno Srpen 31, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 Sakra :D kde to je??? To sem asi nikdy nevidel :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Yokozum Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 Mam podobnej problem,naposled sem hrat ghost recona,a pak se me to cely sesralo. Nejdou Isa,jen psx hry,a pri zapnuti psp musim mit vyjmuty umd,jinak se psp sekne a nezapne se.. :( co stim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DanDanDan Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 Sakra :D kde to je??? To sem asi nikdy nevidel :Dnormal v recorvely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kenous Odesláno Srpen 31, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 Mam podobnej problem,naposled sem hrat ghost recona,a pak se me to cely sesralo. Nejdou Isa,jen psx hry,a pri zapnuti psp musim mit vyjmuty umd,jinak se psp sekne a nezapne se.. :( co stim? Nejhorsi ze vcera sem hral jeste v klidu. a dnes rano nahral dve hry a konec normal v recorvely Sice hezky ze normal v recovery, ale trosku mi hlava nebere co to teda je a kde to najdu :ziped: :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Yokozum Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 Nejhorsi ze vcera sem hral jeste v klidu. a dnes rano nahral dve hry a konec Jako skusim update na višší firmware, e bojim aby to nebylo mechanikou... bych to musel jit reklamovat.. doufam ze to bude nejaka firmware chyba.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kenous Odesláno Srpen 31, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 Jako skusim update na višší firmware, e bojim aby to nebylo mechanikou... bych to musel jit reklamovat.. doufam ze to bude nejaka firmware chyba.. A co tam ted mas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Yokozum Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 A co tam ted mas? Mam tam 3,40 oe.. nebo tak nejak. Normalne nemuzu zapnout psp pokud tm mam vlozeny umdcko.. nechapu. Zkusim prehodit na višši firmware treba to pomuze.. a zjistil sem ze mi nejedou iso gamesy,krom tekkena,ten jede.. a taky sem mel problem rozjet hru na umdcku.. jen nevim jakej firmware je nejlepší.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kenous Odesláno Srpen 31, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 Mam tam 3,40 oe.. nebo tak nejak. Normalne nemuzu zapnout psp pokud tm mam vlozeny umdcko.. nechapu. Zkusim prehodit na višši firmware treba to pomuze.. a zjistil sem ze mi nejedou iso gamesy,krom tekkena,ten jede.. a taky sem mel problem rozjet hru na umdcku.. jen nevim jakej firmware je nejlepší.. UMD mi jede. Nevim kamos na tom ted hral neco tak tam doufam nic vaznyho nedosral. proste ze dne na den najednou krach. Rek bych ze podle toho co jsem cetl je ted nejlepsi 3.52 M-33 ale v tom ti moc neporadim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Yokozum Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 UMD mi jede. Nevim kamos na tom ted hral neco tak tam doufam nic vaznyho nedosral. proste ze dne na den najednou krach. Rek bych ze podle toho co jsem cetl je ted nejlepsi 3.52 M-33 ale v tom ti moc neporadim. No uz se ho snazim nekde na foru najit,ale zatim bezvýsledně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 v tutorialech mas tam vsecky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mata Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 Do recovery so dostanes kdyz psp natvrdo vypnes a drziz pri startu R a muzes skusit vymazat i soubor config.se (je to jen nastaveni recovery nic se nesta jen hodis recovery du puvodniho stavu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G4njaMan Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 Vzdycky sli normalne spoustet ISO hry a dnes to najednou krachlo a cokoliv za hru do psp nahraju tak to nefaka. Co s tim je???? Zkuz dat do PSP jakykoliv MD disk.. dnes rano mi to taky neslo , dal jsem tam demo disk, Pursuit force a slo to, pak jsem to skousel jeste s LCS a taky to slo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gajdy92 Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 das si 3.40oe-.. a pujde ti to!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mata Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 das si 3.40oe-.. a pujde ti to!!! OMG to je zprava to vubec nic neresi:blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 Vzdycky sli normalne spoustet ISO hry a dnes to najednou krachlo a cokoliv za hru do psp nahraju tak to nefaka. Co s tim je????jestli to sou novy hry tak to na 3.10oe-a rozhodne nepude..ta hra potrebuje vyssi FW takze upni na vyssi FW a jestli to ani potom nepude tak si skus nastavit to recovery..: kernel 1.50,No UMD-disabled,popr.smazat config.se...vsechno uz tady napsali.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 salat Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 jj a nastav si v recovery configuration umd mode je to něco od sony ale newim jak se to menuje nějak n9...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 salat Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2007 kdybys nevěděl jak do recovery tak to dlouze vypni a při zapnutí drž R Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukiino Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 Zkuz dat do PSP jakykoliv MD disk.. dnes rano mi to taky neslo , dal jsem tam demo disk, Pursuit force a slo to, pak jsem to skousel jeste s LCS a taky to slo A ty mas PSP jo??? :lol: ani howno kamo!!! a nemas ani jedno stech UMD co si menoval:bash: :wohow EDIT: sry za OT ale nechapu proc radi kdyz to nikdy nemel sanci vyzkouset.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 ok mrkni se na nastaveni recovery ;) vse Disabled a kernel 1.5 v configuration a v advanced vse DISabled (nekteri nechavaji ten prvni na enabled mezi nima i ja :) ) :lol: hele to prvni je aby se nespoustelo logo od sony kdyz se to zapina ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kenous
Vzdycky sli normalne spoustet ISO hry a dnes to najednou krachlo a cokoliv za hru do psp nahraju tak to nefaka. Co s tim je????
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
23 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts