Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nejdou spustit ISO hry

Kenous

Otázka

23 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Mam podobnej problem,naposled sem hrat ghost recona,a pak se me to cely sesralo. Nejdou Isa,jen psx hry,a pri zapnuti psp musim mit vyjmuty umd,jinak se psp sekne a nezapne se.. :( co stim?

Nejhorsi ze vcera sem hral jeste v klidu. a dnes rano nahral dve hry a konec

normal v recorvely

Sice hezky ze normal v recovery, ale trosku mi hlava nebere co to teda je a kde to najdu :ziped: :roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
A co tam ted mas?

Mam tam 3,40 oe.. nebo tak nejak. Normalne nemuzu zapnout psp pokud tm mam vlozeny umdcko.. nechapu. Zkusim prehodit na višši firmware treba to pomuze.. a zjistil sem ze mi nejedou iso gamesy,krom tekkena,ten jede.. a taky sem mel problem rozjet hru na umdcku.. jen nevim jakej firmware je nejlepší..

Odkaz ke komentáři

• 0
Mam tam 3,40 oe.. nebo tak nejak. Normalne nemuzu zapnout psp pokud tm mam vlozeny umdcko.. nechapu. Zkusim prehodit na višši firmware treba to pomuze.. a zjistil sem ze mi nejedou iso gamesy,krom tekkena,ten jede.. a taky sem mel problem rozjet hru na umdcku.. jen nevim jakej firmware je nejlepší..

UMD mi jede. Nevim kamos na tom ted hral neco tak tam doufam nic vaznyho nedosral. proste ze dne na den najednou krach. Rek bych ze podle toho co jsem cetl je ted nejlepsi 3.52 M-33 ale v tom ti moc neporadim.

Odkaz ke komentáři

• 0
UMD mi jede. Nevim kamos na tom ted hral neco tak tam doufam nic vaznyho nedosral. proste ze dne na den najednou krach. Rek bych ze podle toho co jsem cetl je ted nejlepsi 3.52 M-33 ale v tom ti moc neporadim.

No uz se ho snazim nekde na foru najit,ale zatim bezvýsledně..

Odkaz ke komentáři

• 0
Vzdycky sli normalne spoustet ISO hry a dnes to najednou krachlo a cokoliv za hru do psp nahraju tak to nefaka. Co s tim je????

Zkuz dat do PSP jakykoliv MD disk.. dnes rano mi to taky neslo , dal jsem tam demo disk, Pursuit force a slo to, pak jsem to skousel jeste s LCS a taky to slo

Odkaz ke komentáři

• 0
Vzdycky sli normalne spoustet ISO hry a dnes to najednou krachlo a cokoliv za hru do psp nahraju tak to nefaka. Co s tim je????
jestli to sou novy hry tak to na 3.10oe-a rozhodne nepude..ta hra potrebuje vyssi FW takze upni na vyssi FW a jestli to ani potom nepude tak si skus nastavit to recovery..: kernel 1.50,No UMD-disabled,popr.smazat config.se...vsechno uz tady napsali..
Odkaz ke komentáři

• 0
Zkuz dat do PSP jakykoliv MD disk.. dnes rano mi to taky neslo , dal jsem tam demo disk, Pursuit force a slo to, pak jsem to skousel jeste s LCS a taky to slo

A ty mas PSP jo??? :lol: ani howno kamo!!! a nemas ani jedno stech UMD co si menoval:bash: :wohow

EDIT: sry za OT ale nechapu proc radi kdyz to nikdy nemel sanci vyzkouset..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu