Kenous Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2007 Vzdycky sli normalne spoustet ISO hry a dnes to najednou krachlo a cokoliv za hru do psp nahraju tak to nefaka. Co s tim je????
0 Ski Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2007 máš nastavenej n9600 něco od sony?? Ty*ole co? :D :D :D :lol: jinak problem je v recovery..topic pro zacatecniky.. :) jinak neupdatoval ti nekdo psp na ofiko 3.52? treba? :D :D :D
0 Kenous Odesláno Srpen 31, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2007 System information mam normalne porad starej 3.10 OE-A.
0 Ski Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2007 System information mam normalne porad starej 3.10 OE-A. ok mrkni se na nastaveni recovery ;) vse Disabled a kernel 1.5 v configuration a v advanced vse DISabled (nekteri nechavaji ten prvni na enabled mezi nima i ja :) ) :lol:
0 Kenous Odesláno Srpen 31, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2007 Sakra :D kde to je??? To sem asi nikdy nevidel :D
0 Yokozum Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2007 Mam podobnej problem,naposled sem hrat ghost recona,a pak se me to cely sesralo. Nejdou Isa,jen psx hry,a pri zapnuti psp musim mit vyjmuty umd,jinak se psp sekne a nezapne se.. :( co stim?
0 DanDanDan Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2007 Sakra :D kde to je??? To sem asi nikdy nevidel :Dnormal v recorvely
0 Kenous Odesláno Srpen 31, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2007 Mam podobnej problem,naposled sem hrat ghost recona,a pak se me to cely sesralo. Nejdou Isa,jen psx hry,a pri zapnuti psp musim mit vyjmuty umd,jinak se psp sekne a nezapne se.. :( co stim? Nejhorsi ze vcera sem hral jeste v klidu. a dnes rano nahral dve hry a konec normal v recorvely Sice hezky ze normal v recovery, ale trosku mi hlava nebere co to teda je a kde to najdu :ziped: :roll:
0 Yokozum Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2007 Nejhorsi ze vcera sem hral jeste v klidu. a dnes rano nahral dve hry a konec Jako skusim update na višší firmware, e bojim aby to nebylo mechanikou... bych to musel jit reklamovat.. doufam ze to bude nejaka firmware chyba..
0 Kenous Odesláno Srpen 31, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2007 Jako skusim update na višší firmware, e bojim aby to nebylo mechanikou... bych to musel jit reklamovat.. doufam ze to bude nejaka firmware chyba.. A co tam ted mas?
0 Yokozum Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2007 A co tam ted mas? Mam tam 3,40 oe.. nebo tak nejak. Normalne nemuzu zapnout psp pokud tm mam vlozeny umdcko.. nechapu. Zkusim prehodit na višši firmware treba to pomuze.. a zjistil sem ze mi nejedou iso gamesy,krom tekkena,ten jede.. a taky sem mel problem rozjet hru na umdcku.. jen nevim jakej firmware je nejlepší..
0 Kenous Odesláno Srpen 31, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2007 Mam tam 3,40 oe.. nebo tak nejak. Normalne nemuzu zapnout psp pokud tm mam vlozeny umdcko.. nechapu. Zkusim prehodit na višši firmware treba to pomuze.. a zjistil sem ze mi nejedou iso gamesy,krom tekkena,ten jede.. a taky sem mel problem rozjet hru na umdcku.. jen nevim jakej firmware je nejlepší.. UMD mi jede. Nevim kamos na tom ted hral neco tak tam doufam nic vaznyho nedosral. proste ze dne na den najednou krach. Rek bych ze podle toho co jsem cetl je ted nejlepsi 3.52 M-33 ale v tom ti moc neporadim.
0 Yokozum Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2007 UMD mi jede. Nevim kamos na tom ted hral neco tak tam doufam nic vaznyho nedosral. proste ze dne na den najednou krach. Rek bych ze podle toho co jsem cetl je ted nejlepsi 3.52 M-33 ale v tom ti moc neporadim. No uz se ho snazim nekde na foru najit,ale zatim bezvýsledně..
0 mata Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Odesláno Září 1, 2007 Do recovery so dostanes kdyz psp natvrdo vypnes a drziz pri startu R a muzes skusit vymazat i soubor config.se (je to jen nastaveni recovery nic se nesta jen hodis recovery du puvodniho stavu)
0 G4njaMan Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Odesláno Září 1, 2007 Vzdycky sli normalne spoustet ISO hry a dnes to najednou krachlo a cokoliv za hru do psp nahraju tak to nefaka. Co s tim je???? Zkuz dat do PSP jakykoliv MD disk.. dnes rano mi to taky neslo , dal jsem tam demo disk, Pursuit force a slo to, pak jsem to skousel jeste s LCS a taky to slo
0 mata Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Odesláno Září 1, 2007 das si 3.40oe-.. a pujde ti to!!! OMG to je zprava to vubec nic neresi:blink:
0 WoKo_O Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Odesláno Září 1, 2007 Vzdycky sli normalne spoustet ISO hry a dnes to najednou krachlo a cokoliv za hru do psp nahraju tak to nefaka. Co s tim je????jestli to sou novy hry tak to na 3.10oe-a rozhodne nepude..ta hra potrebuje vyssi FW takze upni na vyssi FW a jestli to ani potom nepude tak si skus nastavit to recovery..: kernel 1.50,No UMD-disabled,popr.smazat config.se...vsechno uz tady napsali..
0 salat Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Odesláno Září 2, 2007 jj a nastav si v recovery configuration umd mode je to něco od sony ale newim jak se to menuje nějak n9......
0 salat Odesláno Září 2, 2007 Nahlásit Odesláno Září 2, 2007 kdybys nevěděl jak do recovery tak to dlouze vypni a při zapnutí drž R
0 Lukiino Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Odesláno Září 3, 2007 Zkuz dat do PSP jakykoliv MD disk.. dnes rano mi to taky neslo , dal jsem tam demo disk, Pursuit force a slo to, pak jsem to skousel jeste s LCS a taky to slo A ty mas PSP jo??? :lol: ani howno kamo!!! a nemas ani jedno stech UMD co si menoval:bash: :wohow EDIT: sry za OT ale nechapu proc radi kdyz to nikdy nemel sanci vyzkouset..
0 Kapr Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Odesláno Září 3, 2007 ok mrkni se na nastaveni recovery ;) vse Disabled a kernel 1.5 v configuration a v advanced vse DISabled (nekteri nechavaji ten prvni na enabled mezi nima i ja :) ) :lol: hele to prvni je aby se nespoustelo logo od sony kdyz se to zapina ne?
Otázka
Kenous
Vzdycky sli normalne spoustet ISO hry a dnes to najednou krachlo a cokoliv za hru do psp nahraju tak to nefaka. Co s tim je????
23 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts