FandysKade Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Dobrý den, dnes jsem si zakoupil PSP 2004 s FW 6.37. Prosím můžete mi poradit jak ho mám flashnout, aby mi šly ISO hry, je to pro mě novinka, tak mějte pochopení. Moc Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malodej Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 napiš date code co máš pod baterkou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FandysKade Odesláno Únor 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Date code mam 7D... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malodej Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 to znamená, že máš flashnutelnou desku a půjde ti to flashnout přes pandoru a MMS ... v tutoriálech je návod, nebo si najdi nějakýho flashera z okolí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FandysKade Odesláno Únor 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Díky moc ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 frreehalf Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 mno nevim otom ze by byl nejakej flash na 6.37 .. ale nasel sem http://www.psp-hacks.com/2011/02/18/psp-custom-firmware-6-37-minimum-edition-me-released/ je to primo pro 2000 a prej to funguje .. A jestli by tohle neslo tak by musel stejne downgrade s PB ne?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malodej Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 koukam, že toho nevíš asi víc ... taky nejsem žádnej odborník, ale když má flashnutelnou desku tak to znamená, že přes pandoru a MMS tam nahraje CFW bez ohledu na to jakej má FW ... snad to řikam správně ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Únor 21, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Presne tak pokud ma flashnutelnou zakl. desku muze tam nahrat jakej fw chce . Za pomoci pandora baterky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FandysKade Odesláno Únor 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Kluci já ted četl, že FW 6.37 ME pomocí programu Recovery Flasher v1.65 také může downgradovat systém a bez použití Pandory, nevíte o tom něco prosím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Downgradovat šlo do 6.35, na 6.37 to už bylo bloklý, ale když budeš mít 6.37 ME to můžeš zkusit, i když myslím že to nepůjde ani tak, jinak Pandoru k tomuhle nepotřebuješ, ale jestli to nezabare tak už třeba bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
FandysKade
Dobrý den, dnes jsem si zakoupil PSP 2004 s FW 6.37. Prosím můžete mi poradit jak ho mám flashnout, aby mi šly ISO hry, je to pro mě novinka, tak mějte pochopení. Moc Děkuji.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.