Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Kinect poraďte


BAD

Otázka

Ahoj, věřte, že jsem hledal témata a četl je hodně dlouho...

Zakládám nové, protože se všude psalo něco jiného...

Prosím chci odpovědi od lidí co mají Kinect a mají na otázky přesné odpovědi...

Tak tedy, přemýšlím o koupi Kinectu...odstup, místo atd. to jsem se vše dočetl..., ale stále hledám odpovědi na tyhle otázky:

1. Mám flashlý xbox, nejdou mi hry jako Assassins Creed II: Brothehood, NFS:HP. Mají wawe 9, a já jsem si našel, že hry na kinect (ne všechny), mají taky wawe 9.

Tak to mi ty Kinectovské hry taky jako nepůjdou hrát??? Pak je to naprosto zbytečný, ne?

2. Každý tady k tomu psal něco jiného..., nemám dash na kinect...a když si ho neupdatnu, tak my kinect nepůjde? Jak si tam dám ten dash? (flaskou, ale prosím podrobně)

A nepřídu o nějaké hry nebo tak něco? Půjde mi vše na novém dashbordu?

3. Tak jestli mi to vše prosím vysvětlíte ,,jako ****mu,, , když koupím Kinect, donesu si ho domů, zapojím, pustím, tak mi tedy nepude, bude chtít update dashe...tak to nějak udělám. Pak budu moct normálně hrát? Půjde všechno v pohodě?

Jaké hry nepůjdou? Četl jsem, že nepůjde hrát např. Fable III :( , jaké další hry?Když tedy vše udělám podle vás - budu si užívat Kinect hry i normální hry bez kinectu?A ještě k těm Kinect hrám...mají teda wawe 9...takže mi to nepůjde hrát?

Prosím. Díky.

Kvůli těmto problémům, ztrácím na Kinect chuť...řešit nějaké problémy...vím, řešením je koupi nového boxu a hrát origa..., nehraji každou blbost, pečlivě si rozmýšlím jaké hry budu hrát i na flashi..., ale dokud hry o hodně moc nezlevní, tak stále budu podporovat vývojáře jen s PC hrama...

PS: já tomu nerozumím...proto prosím vše co nejpodrobněji...Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

tezko radit, nepises jakej mas flash. to ze ti nejdou hry jako Assassins Creed II: Brothehood, NFS:HP nemusi souviset s wawe 9, ale s AP 25, jestli hry patchujes tak muzes patchovat i kinect hry. kinect dash si nainstalujes z hry ktera se ke kinectu dodava.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Těch možností, jak tyto různé ochrany obejít, se objevilo hned několik. Můžeš si s tím i pohrát a strávit nad tím nějakou dobu a nakonec to i zadarmo vše nějak obejdeš a všechno půjde. Myslím si ale, že by pro Tebe bylo nejsnadnější si raději nechat za pár stovek přeflashovat xbox na nový FW a to LT+ 1.1 a měl bys klid od všech problémů :). Pak už můžeš normálně hry vypalovat jako doposud bez jakéhokoliv omezení a stejně tak Ti bude Kinect fungovat naprosto bez problémů ;).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak díky všem, jinak doplňuji informace:

petr.voltr : Jo to jsem špatně napsal...nevím jaký mám flash, ale snad pomůže toto: hry jako Fifa 10, AC II, CoD: MW II, Operation Flashpoint, The Saboteur, Bordelands a nové hry, spouštím pomoci aktivačního disku. Tudiž nemám nejnovější flash, a i takové starší hry rozjedu jen s aktivačním dvd. A nepatchuju, hned pálím. K tomu Kinect dashi (nechci ho, protože se mi nelíbí:D ), našel jsem tady 2 topicy, že ty pálené kinect hry nejdou...ten dash si nainstaluju z hry, ale pak tam prý nerozjedu žádnou hru, dokud si na flashku nestáhnu nový dash, dám tam flashku vypnu xko a zapnu, až potom prý rozjedu kinect hry...tak teď tedy nevím...

Mazwor : já sám nic dělat nebudu...:D , něco si zjístím o tom novém flashi a uvidím...ale jde to prý jen na jednu mechaniku...

Trezzor: Teď tady xbox nemám, tak nevím jaký mám dash..., ale je to určitě hned ten před Kinect. Flash mám celkem starší, hry které jsem napsal o trochu výše mi jdou jen s aktivačním dvd...

deyf: já na Live nejsem...

Takže nebudu mít problém s Dasbordem? Já tady četl, že ten z Kinect Adventures (ani z jiných kinect her), že to neudělá ten dash na Kinect hry...na pálené hry...tady viz. http://console-forum.net/tema/112545-nefunkcni-kinect?highlight=Kinect+Dashboard

Možná si tedy udělám ten LT+ 1.1 , a jak to s tím je? Na jaké mechaniky to je? Mapa flasherů už tady není...jak někoho najdu?

Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

to je naprpsto jednoduché... Jakmile si nainstaluješ ze kinect adventures ten nový dashboard tak by sis měl nechat přeflashovat na LT+ 1.1. flashera nemusíš hledat stačí si zajít tady do bazaru vyhlídnout si třeba romíka nebo kanalizátora (ty to maj levné a spolehlivé), domluvit se s nim--> poslat mu Xko poštou on to flashne, druhej den zpádky->připojíš a paříš (některé hry na novém dash bordu s flashem vyžadují tzv. záplaty a napatchovaní (dlouhé patchování) aby si je mohl hrát jako pálenky)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu