Marek Hrotek Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Nedavno jsem si koupil originál teto hry....nainstaloval jsem hra se klidne spousti..ale pri spusteni nove hry se pri intru hra sekne a obrazovka zmodra...po restartovani pocitace se samozrejmne objevi obnova systemu Xp... a vycte mi chybu v sysdata.xml takze nejake rady jak hru zprovoznit...napadla me reinstalace systemu nebo procisteni PC PS: Pc splnuje konfiguraci hry a jsou naistalovane i potrebne patche ke hre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmasterq Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 kup si hru na PS3 :D ale ne delam si legraci...co tak chyba v ovladacich,chlazeni,a tak me pomaha procisteni compu profouknut ventilator a pak ccleaner a defragmentace vzdy po nainstalovani novy hry...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Hrotek Odesláno Únor 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 oks diky ti....no PS3 klidne bych si ho koupil je to dobry stroj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmasterq Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 ja vim ja taky ted ji tady maj za 120 liber...:D ale ja si pockam na alienware uz ho mam na ceste..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.