dezokokotar Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Hledáme zkušené hráče profi klubů, kteří by si rádi zahráli. Nejlépe: brankář obránce záložník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bejck1468626032 Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Ja bych mel zajem kdyz tak se ozvi na icq 360961995 nebo primo na live Bejck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azgard Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 WazzupCZ , fifu hraju pořád a pořád :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Já tě mám v přátelích, ale mi teď s bráchou moc nehrajeme, protože je to strašně zasekaný a zabugovaný. Možná někdy zahrajem, pak bych se ti ozval, ale teď si dávám chvíli pauzu a hraju NHL a NBA. Jinak chtěli jsme s bráchou mít co nejlepší skóre, ale vzhledem k tomu, jak je to špatně udělané, tak to nejde. Máme asi 8 prohem z 30 zápasů, z toho jsme jen jednou prohráli regulérně. :( Zbytek chyba hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Puuuma Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 GT: optimaljewel292 Headset: Ne ja hraju furt uz se tesim zahraju vsude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.