rytmy Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 dá sa spraviť z extérneho disku interný ?? niakým ATA káblom lebo ked som ho rozobral tak také dačo by sa tam dalo pichnúť ale z napájaním neviem jak :/ lebo sa mi pokazil USB spoj na tom HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmasterq Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 tak napis co za externy mas treba 2.5 palcu nebo 3.5...pak se da poradit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Únor 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 2,5 mám ale podľa mňa určite sa to dá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmasterq Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 tak to vpoho...to propojis sata kablem a napajeni si to bere samo...teda u me to tak je...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Únor 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 no ale jak som ho rozobral tak tam mám ako keby len ATA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmasterq Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 ja mel sataale tak dojdi a kup redukci...nebo bys mel jeste tu redukci vytahnout...ono je to delany kvuli napajeni...foto by pomohlo .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.