b.z Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Ahoj,když vložim orig hru do ps3 tak mi to napíše: The latest update datafor this software has been found.Sign in and use this software to the latest version.The system will qoit the software and start installing. Co se bude updatovat?Když by to synek zmačknul.Mám JB 3.41 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Ahoj,když vložim orig hru do ps3 tak mi to napíše:The latest update datafor this software has been found.Sign in and use this software to the latest version.The system will qoit the software and start installing. Co se bude updatovat?Když by to synek zmačknul.Mám JB 3.41 To znamená, že hra ke svému chodu potřebuje vyšší firmware než 3.41. Pokud dáš ano, nainstaluje se ti firmware který je uložen na disku s hrou. A v tom případě jsi samozřejme jsi bez JB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filip2142 Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Tak si tam hod 3.55 CFW a nemusíš připojovat pořád JB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b.z Odesláno Únor 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 OK díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.