jack68 Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Doposud jsem byl majitelem xboxu core.Ten jsem prodal a chtel koupit novy slim.Jelikoz stale neni pro neho udelany flash(a kdo vi kdy bude)rozhodl jsem se prejit na ps3. Chtel jsem se zeptat zda byvaji nejake problemy s ps3(necham si ho upravit na zalohovane hry) Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filip2142 Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Ne nebývají nainstaluješ CFW managery a hraješ:) HRY bud posíláš přes FTP na interní hdd,nebo je máš na externím hdd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 asi kdyz koupis novy tak nepujde (FW 3.56) jdou pouze 3.55 a níž pokud máš zájem na počkání v praze ti to udělám ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filip2142 Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Ale ve skladech by měli být ještě nějaké zásoby ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jack68 Odesláno Únor 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Ne nebývají nainstaluješ CFW managery a hraješ:)HRY bud posíláš přes FTP na interní hdd,nebo je máš na externím hdd diky.zeptam se jako naprosty laik.Ten cfw manager je co??U xboxu jsem vypalil hru na medium vlozil a hral.Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jack68 Odesláno Únor 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 jsem z Moravy.Mohli by jsme se domluvit ze ti to poslu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doncze Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 cfw manager je co?? = CustomFirmWare, neboli upravený firmware umožňující spustit hru z externího disku/flashky. Hry, které však mají samostatné soubory větší než 4GB (limit souborového systému FAT32, který jediný PS3 rozpozná připojený přes USB) nelze na USB disk/flashku uložit a do PS3 je dostaneš nejednodušeji tak, že na PC nainstaluješ program Filezilla v PS3 musíš mít již CFW a nainstalovaný třeba PS3 FTP Server - ten ti zobrazí IP adresu PS3, tu zadáš do filezilly přihlásíš se jako root s heslem openbox a hru uložíš přímo na disk PS3 do složky GAMEZ. Dál potřebuješ mít v PS3 program, který emuluje pomocí jakéhokoliv originálního BD disku staženou hru atd..není to úplně piece of cake.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.