Kolik má mít ram paměti? 512mb? Protože je tuším madarská verze a ta má polovinu RAM...
Jak je to s displejem, ktery je lepsi? AMOLED nebo LCD? Amoled má prý o něco lepší obraz, ale vypaluje se na něm nějaký panel:( A taky nevím jaký je vliv na baterku u těchto displejů, který šetří energii a který užírá.
Přehráním ROM(root) telefonu automaticky ztrácím záruku? Nedá se potom nahrát zpět originální, abych mohl uplatnit reklamaci?
A kolik byste byli ochotni dát maximálně za tento telefon(vzhledem k cenám v zahraničí), ptám se, abych se nějak nenatáhnul...
Nebo se oplatí počkat na ZTE skate??? Jenže myslím není uvedená cena:(
Díky moc všem, kteří mi pomůžou zodpovědět aspon některou otázku:)
Otázka
Thomas0046
Zdravim, objevil jsem tenhle skvělý telefon a mám pár dotazů...
Vyrábí se více verzí ? Tím myslím jakože mají třeba jiné ramky, procáky atd.
Protože někde píší, že má procák ARMv6 a na tom nejde flash přehrávač a tím pádem youtube. Ale tady píší že má ARMv11, tak nevím:(
http://www.gsmarena.com/zte_blade-3391.php
Kolik má mít ram paměti? 512mb? Protože je tuším madarská verze a ta má polovinu RAM...
Jak je to s displejem, ktery je lepsi? AMOLED nebo LCD? Amoled má prý o něco lepší obraz, ale vypaluje se na něm nějaký panel:( A taky nevím jaký je vliv na baterku u těchto displejů, který šetří energii a který užírá.
Přehráním ROM(root) telefonu automaticky ztrácím záruku? Nedá se potom nahrát zpět originální, abych mohl uplatnit reklamaci?
A kolik byste byli ochotni dát maximálně za tento telefon(vzhledem k cenám v zahraničí), ptám se, abych se nějak nenatáhnul...
Nebo se oplatí počkat na ZTE skate??? Jenže myslím není uvedená cena:(
Díky moc všem, kteří mi pomůžou zodpovědět aspon některou otázku:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.