vojtci Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 čau, chci se zeptat. Když zapnu hru tak se musím přihlásit na Windows LIVE aby se mi ukládala hra. Přihlásím se a potom to po mě chce Product Key. Vždycky když tam nějaký zadám tak mi to napíše že je neplatný. Nevíte co s tím je? Předem díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 založ si offline účet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtci Odesláno Únor 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 a jak to mám udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 ako nechcem ta uraziť ale keby si bol trošku inteligentný tak vieš, že ked zadáš product key z netu tak ,,asi´´ nepôjde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.