marsty Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 RPG - Monster Hunter Tri - všichni to opěvují, mrkni na videa na gametrailers.com nebo na youtube ... co se týče závodní hry, tak bezkonkurenční je Mario Kart ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsty Odesláno Únor 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 No, to je sice pekny, ale obe se s cenou pohybuji okolo 1100,- a tolik penez za hru vazne nedam :/ Asi nic nenajdu pod 700 dobrou hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pes.vboude Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 V Česku hry nenakupujte.. Ebay to jistí. Klidně kupte i použitou - samozřejmě ušetříte ještě víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Kup si Zeldu, asi to nejlepsi co vyslo :) -zkus ji sehnat tady odtud nebo z aukro, vyplati se to a stoji to za to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsty Odesláno Únor 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Jojo Mario Kart nebo Zeldu to bych fakt chtel :) Jenze na aukru ani jedno neni za dobrou cenu :( Ach jo asi si budu muset koupit Sonica za 250 :/ Nechci kupovat nic za jiny penize nez cesky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Zkus se poptat tady, za to nic nedas, ta hra za to stoji, krom toho si vem ze takova zelda ti na prvni dohrani vydrzi treba takovejch 50 hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pes.vboude Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Nechci kupovat nic za jiny penize nez cesky! Tu nechuť nakupovat v cizině, pokud nemáte vážný důvod, nechápu. U nás je neskutečně předraženo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsty Odesláno Únor 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Heh, vymenovat penize se mi vazne nechce.. Navic kdyz mi to poslou dobirkou az odnekad z .., tak me postovny vyjde na stejnou cenu jako nova hra tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsty Odesláno Únor 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 omylem vlozeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Heh, vymenovat penize se mi vazne nechce.. Navic kdyz mi to poslou dobirkou az odnekad z .., tak me postovny vyjde na stejnou cenu jako nova hra tady Porad se ti to sakra vyplati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pes.vboude Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Heh, vymenovat penize se mi vazne nechce.. Navic kdyz mi to poslou dobirkou az odnekad z .., tak me postovny vyjde na stejnou cenu jako nova hra tady Netuším, kolik vám/ti je, ale s příchodem elektronických plateb se člověk výměnou peněz zabývat nemusí.. A to s tím poštovným taky není úplně pravda, stačí hledat. Teď mi například přišla z Irska prakticky nová Super Smash Bros. v kompletním balení včetně reg.karty s Wii points. I s poštovným za 350,- A to se setsakra vyplatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsty Odesláno Únor 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 No dobre, podival jsem se na nejake zahranicni obchody, ale vsude Mario Kart i Zelda stoji okolo 900,-.. Tak ja nevim, asi se divam na spatne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pes.vboude Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Jak už jsem napsal výše - EBAY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.