ste78 Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 Dobrý den, pročetl jsem si asi 4 manuály krok za krokem a nevím co dělám špatně. Mám stažené video - 2 soubory - MAQ(+číslo).mp4 a MAQ(+číslo).thm. Vytvořím si na kartě složku VIDEO a tam oba dva kopnu Ale v PSP mi to hlásí corrupted data... a nepřehraje :( Pls nevíte někdo co s tím? Nebo co dělám špatně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gorel Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 Toto musis nahrat do adresara MP_ROOT a tam do prislusneho adresara. TAk to mas asi problem s citanim akoze sorry lebo to najdes asi tisic krat vsade an fore a hlavne v sekcii pre zaciatocnikov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 kdyz mas na rootu slozku MP_ROOT tak ji otevri a sou tam dalsi dve slozky tak to skus dat do 100ANV01 ;) :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ste78 Odesláno Září 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 To jsem samozřejmě zkoušel (oba dva typy těch složek, co tam mám vytvořit)... Ale v psp to potom vůbec není vidět, vypadá to , jakoby tam žádný film nebyl.. :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Black Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 tak tam skus dat jiny film Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 exist Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 mel sme stejne problem, vyresil to upgrade na 3,52 a vsechno v poho.. videa uz fachaji bez problemu ve vsech slozkach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martiN1468621206 Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 a je to ve formatu Mp4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ste78 Odesláno Září 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 jj je to ve formátu mp4... Asi to bude vážně tím cf.. teď jsem zkoušel jiný mp4 soubor (jenom jeden, bez toho s *.THM) a všechno funguje...:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ste78
Dobrý den, pročetl jsem si asi 4 manuály krok za krokem a nevím co dělám špatně.
Mám stažené video - 2 soubory - MAQ(+číslo).mp4 a MAQ(+číslo).thm.
Vytvořím si na kartě složku VIDEO a tam oba dva kopnu
Ale v PSP mi to hlásí corrupted data... a nepřehraje :(
Pls nevíte někdo co s tím? Nebo co dělám špatně?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts