Guderian Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Mám problém s ovladačem u jakéhokoli managera/Rogero, Multiman/. Ovladač zkrátka vůbec nereaguje mačkám tlačítka a žádná reakce. Moc prosím jestli někdo ví jak problém vyřešit dejte vědět. Mám nainstalován firmware 3.55 Waninkoko. :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schimpy Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Skus teda odinštalovať Rogera a dať tam napr. nižšiu verziu. Ak ti to ani potom nepôjde vráť sa na OFW 3.55 a potom nainstaluj CFW Kneaw 3.55... Ak ti aj tam bude robiť problem v ovládaní bude chyba niekde inde. PS: skúšal si aj iný ovladač? či ti to blbne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guderian Odesláno Únor 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 CFW Kneaw 3.55 jsem taky zkoušel , myslel jsem že chyba je právě v použitém firmware, zkusil jsem i nižší i verze jak Rogera tak i Multimana vše ale se stejným výsledkem.Ovladač prostě nereaguje.Kontrolka na usb ovladače na konzoli při zmáčknutí tlačítka svítí ovšem reakce žádná. Zkusím ještě sehnat jiný ovladač.Díky za reakci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guderian Odesláno Březen 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Takže problém vyřešem.Nebylo to nakonec ovladačem ale bezdrátovým připojením.Když připojím kabel přes usb tak ovládání managerů funguje jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
QQQ1468625373 Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 me to delalo taky ......ale u me to bylo tim ze program ovlada jen ovladac s cislem jedna jinej nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.