Batista123654 Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Zdarvím. Sice jde o docela starou hru... Ale mám ji a tak bych si rád zahrál s vámi třeba online. Dík PSnick: georgepr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 já mám ;-) dal bych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Dam taky, co třeba ve neděli? Vizip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 klidně..já tě mám přidanýho :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Srpen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 Zdravím. Promiňte za zpožděnou reakci. Ale unreal pořád mám a od té doby jsem ho nehrál. Mám skype tam jsem. Neváhejte: batistagb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 Nevíte někdo proč mi nejde co-op kampaň přes split-screen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.