Chico Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Dobrý den jsem like u PS2 mám PS2 asi 1 rok ,ale nechtějí se mi kupovat furt nové a nové hry. Četl jsem o FreeMcBoot ale v ČR jsem skoro nikde nenašel prodejce :). Ptám se jestli by to prostě nešlo nějak vypálit aniž bych měl chip nebo něco jiného Děkuji. Jo a ještě jednou jsem poslal někomu pam. kartu od PS2 aby tam hodil FMCB a neposlal zpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 nejde to bohuzel....PS2 ti proste palenky bez chipu nebo FMCB neprecte tudiz to nejde vypalit....idealne je najit nekoho v tvym okoli a vymenit pametovku kus za kus jako sem to udelal ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chico Odesláno Únor 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Zkusím tu napsat jestli by někdo neprodal asi tak okolo 400 Kč stojí rovnou pametovka s FMCB jedině kde jsem našel originální CD FMCB tak je to USA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 taky moznost...a myslim ze mas pravdu dneska uz se to cd s FMCB shani dost spatne a kdyz sezenes neni zrovna nejlevnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.