Programen Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Čau, potřebuju pomoct. Podle tohoto návodu: http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011020003 jsem nainstaloval 6.35 PRO-A4 CFW. Potom jsem chtěl spustit Tekken: Dark Resurrection a napsallo mi to tohle: "The game could not be started. (80010087)" Prosím, potřebuju nutně pomoc! Díky, Programen :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Zkus si zmenit UMD ISO MODE ve VSH MENU na M33 driver nebo SONY NP9660. Do VSH menu se dostanes SELECTem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Programen Odesláno Únor 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Díky strašně moc!!! Bylo to nastavený na disabled - na M33 to jede. Tak ještě jednou díky a můžete LOCK :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
battman Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Mám dotaz, snad nevadí že to píši sem ale když je tady někdo kdo ho má. To zpouští ISO hry jako normální hry koupený (stažený dema) z PSN? NEbo je to úřez ISO loader? Kvůli otravnej dotazům co tam dělám s ISO loaderem atd bych na to šel. a má cenu na to jít z 6.20 TN-C? mám PSP 3004. Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukasz Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 spouští to normálně z XMB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
battman Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Díky. a jaký je rozdál mezi 6.20 TN-C a tímto? Z 6.35 pak můžu stejně zpátky na 6.20. Kde najdu (funkční) up na 6.35 jako kdybych dal update přez PSP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukasz Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 pro 300X http://www.psp-hacks.com/file/2036 to je update na 6.35 Rozdíly jsou v tom že 6.35 podporuje méně pluginů, ale zase tam už jdou PSX hry, víc nemůžu říct protože 6.20 sem neměl. Hodně štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 6.20 TN Hen umí - Spouštět ISO Hry z XMB (bez pluginů! Pomocí položky v ISO Toolu vytvoříte XMB Icon což znamená že vytvoří eboot kterej spustí ISO),umí spouštět Multiplayer přes Infrastructure! a má více Pluginů 6.35 Pro - B umí - Spouštět ISO Hry z XMB (bez úprav a pluginů),umí spouštět jakoukoliv PSX Hru (je jedno jestli Custom nebo RIP z PSN) Takže u 6.35 je hlavním tahounem PSX,u 6.20 je to MultiPlayer (např. já ted pařim Resistance :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukasz Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 ale 6.35 umí taky Infrasctructure (např MOH Heroes 2) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Vážně? To musim zkusit :D , mě jediný co mě drží u TN Henu je Infrastructure a Game Categories Plugin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
battman Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 dáš mi prosím návod jak na tu ikonku v ISO toolu? nikdy jsem ho nepoužíval tak nevím co a jak... ad: tak nic, jak se tak koukám na screeny bych to mohl zvládnout. kdyžtak anpíšu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 jenom stáhneš Iso Tool,něco upravíš v ms0:/seplugins/game.txt a v PSP v Iso Toolu najedeš na hru,dáš X a zvolíš Make XMB Icon :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
battman Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 To sem právě vyčet z obrázku :D a abych nebyl OT tak. Záleží nějak na verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Iso Toolu? dej si tenhle http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2010050002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
battman Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 tak mám problém. u Iso toolu my to (i před otevřením) hází "Corrupted data". Je to přímo v Games. nevíš? Aha, sem blb. už sme to rozchodil a te'dka sme byli na chatě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.