Luciik1991 Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Ahoj, jen jsem se chtěla zeptat, jestli by někdo neměl navíc nějaký kód na internet na xbox, stačil by třeba na 1-2 dny abych mohla na ten live, jelikož jsem koupila xbox od kamaráda a prej už jsou účty použitý, tak bych to ráda vyzkoušela aspoň na chvíli. Kdyžtak pošlete zprávou, budu vám vděčná :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luciik1991 Odesláno Únor 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Nikdo nemá ani na 1 den?:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deyf1468623793 Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Abys mohla na Xbox live,nepotrebujes byt Gold,jen to budes mit trosku omezene.Nejde hrat onlin a nejde party,jen private chat,mozna i nejake omezeni ve stahovani dem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luciik1991 Odesláno Únor 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Aha, takže hru si nezahraju a facebook asi taky nepůjde viď :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Hru si zahraješ,ale pochopitelně jen v Singleplayerovém módu a na Face se nedostaneš,ale on ten Face na xku není nic moc je to takový nepřehledný a příjde mi to jako osekaná verze klasického Facu. Jinak co se týče těch dem tak to většinou bývá tak,že si demo stáhneš i na Free účtu,ale s třeba dvou týdenním spožděním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waczko Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 Není teď akce za 20,- Kč měsíční účet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becks7234 Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 no takže na 1den seto nevyplatí.nato abys to zkusila.gold doporučuju na vyzkoušení na 1měsíc.stojí to jen 150kč.a můžeš dělat natom všechno.jak stahovat,dem tak jít i na facebook.jeto neomezené do splatnosti 1měsíčního goldu..kdyžtak tady Xbox.com CZ - Xbox.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
copaklamo Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 Není teď akce za 20,- Kč měsíční účet? Kde jsi to četl? To se mi nezdá .. Ale bylo by to fajn :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m0406 Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Pokud si se nještě neregistrovala tak to udělej a budeš mít měsíc zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Pokud si se nještě neregistrovala tak to udělej a budeš mít měsíc zdarma Četl jsi první příspěvek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Pokud si se nještě neregistrovala tak to udělej a budeš mít měsíc zdarma Ano, jak už radil Assassin, přečti si první příspěvek, tam najdeš že Xko má od kámoše a ten už všechny free live gold účty na měsíc vyčerpal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m0406 Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 no dobře a jak to může vědět.Její kamarád má jinou IP adresu než ona za zkoužku přece nic nedá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Na IP adrese, pod kterou se X360 přihlásí nezáleží ... jde o ID Xka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waczko Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Kde jsi to četl? To se mi nezdá .. Ale bylo by to fajn :-) Už tak akce očividně skončila... nevím jestli to bylo v prosinci, ale myslím že jo... to jsem si ho kupoval, ale mám pocit, že ta akce byla i v lednu + nějaká Arkáda k tomu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.