zavis1 Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 neviem ci to tu moze byt ale pridavam ak nie tak prepacte a vymazte. objavil som tento skvely obchod ktory sice nema az taky vyber ako DX ale ma super ceny a super zlavy takze sa tam super nakupuje a co je dolezite na vsetko je postovne zadarmo do celeho sveta takze aj do ciech a slovenska a maju rychlu dodavku tovaru mam to otestovane a vzdy mi prislo to co som objednal max.spokojenost. a tu dodavam zlavove nakupy na prvy nakup az 15% z ceny +za kazdy kus 10 us centov zlava. postup: staic sa zaregistrovat a pri reg.napisat do policka Recommender: napiste zavis1 a mate 5% zlavu. potom staci uz len v kladat do kosika co chcete a na konci kliknete na check out napisat este 10% zlava:staci zadat tento kod do: Have a Coupon Code?? pri plateni 10%Ebay110 a 5% zlava len pri prvej objednavke ktora moze byt stale prva ked si zadate novu email.adresu a nove heslo staci napisat pod kod Have a coupon code do policka Have a Recommender? : zavis1 a mate dalsich 5% zlavu takze budete mat 15% zlavu+0.10us z kazdeho kusu takze vysledna zlava bude 15% + este napr.pri 13ks hocicoho mate dalsich 1.20 us dole z ceny dalsi kod ktory zatial funguje je zlava na vsetko 7% 7% NLFOK tak rychlo objednavajte do kedy to funguje je to velmi dobry obchod. ak by ste nevedeli tak mi napiste na zavis1@azet.sk a poradim 15% je skvely darcek a je to rychle dodanie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EliteX360 Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 jak je to s placením? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zavis1 Odesláno Únor 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 jak je to s placením? platenie je klasicke cez paypal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EliteX360 Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 platenie je klasicke cez paypal to si musis na ten ucet vlozit nejaky prachy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zavis1 Odesláno Únor 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 to si musis na ten ucet vlozit nejaky prachy?? ked si vytvoris paypal tak mas 2 moznosti bud si tam vlozis nejake prachy alebo 2 moznost tu pouzivam aj ja ze mas embosovanu kartu ktorou mozes platit cez internet a potom si nemusis davat na ucet peniaze staci ze nakupis v eshope a pri plateni ta prepoji na paypal ucet kde potvrdis objednavku a peniaze si stiahne z tvojej karty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EliteX360 Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 ked si vytvoris paypal tak mas 2 moznosti bud si tam vlozis nejake prachy alebo 2 moznost tu pouzivam aj ja ze mas embosovanu kartu ktorou mozes platit cez internet a potom si nemusis davat na ucet peniaze staci ze nakupis v eshope a pri plateni ta prepoji na paypal ucet kde potvrdis objednavku a peniaze si stiahne z tvojej karty aha..no lepsi by to bylo na dobirku :) ,ale jinak diky za radu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zavis1 Odesláno Únor 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 aha..no lepsi by to bylo na dobirku :) ,ale jinak diky za radu ;) na dobierku ti ziadny zahranicny eshop neda lebo oni take nieco ako dobierka nepoznaju riziko je minimalne pretoze cez paypal sa daju vratit peniaze spat ak ti nedosla objednavka mas na to 45dni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EliteX360 Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 na dobierku ti ziadny zahranicny eshop neda lebo oni take nieco ako dobierka nepoznaju riziko je minimalne pretoze cez paypal sa daju vratit peniaze spat ak ti nedosla objednavka mas na to 45dni. aha..no uvidim no :)) dcl bych si tam vybral nejaky veci..kdyby byl problem muzu napsat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zavis1 Odesláno Únor 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 aha..no uvidim no :)) dcl bych si tam vybral nejaky veci..kdyby byl problem muzu napsat? jasne kludne napis ja som zatial nemal ziadny problem musim poklopat tak dufam ze to tak aj ostane.dam 100% ze to co si objedas ti urcite dojde.dx je pomaly a nema vsetko skladom.moj posledny balik z buyincoins bol objednany 20.2 a 21.2 uz bolo napisane ze ho posielaju + pridaju ti aj foto zabaleneho balika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Parkrát jsem u nich už nakupoval. Vše ok, akorát jednou mi přišla věc, která nefungovala tak jsem jim napsal a oni mi slíbili že vrátí peníze zpět. Samozřejmě se nic nestalo tak jsem jim dal negativ na ebay a hned se věci hnuly :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zavis1 Odesláno Únor 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 ako hovorim vzdy sa snimi da dohodnut po dobrom aj po zlom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zavis1 Odesláno Únor 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 zatial som mal len dobre skusenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zavis1 Odesláno Duben 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 dakujem za objednanie uzivatelovi s****n@e****.cz urcite bude spokojny ked ti to dojde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
logic1468626433 Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Kombinace pro slevu 15% + níže ještě zkuste s PayPalem dalších 5% = až 20% dohromady: 15% celková sleva z první objednávky na BuyInCoins.com + 5% sleva z PayPalu (po omezenou dobu ale !) 1 – Vyberte si věci co chcete nakoupit 2 – Jděte do CHECKOUT (košíku) 3 – Dole vlevo je rámeček se dvěma řádky - ty vyplňte takto: 3.1 – Coupon Code = "10%eBay110" 3.2 – Recommender = kod toho kdo vás doporučil (recommender viz.výše, pokud něco nefunguje nebo něco nechápete, napište mi) Po odeslání uvidíte v celkové ceně slevu 10% za kupon a 5% za referenci. Recommender + Coupon = 15% sleva celkem Dalších 5% získáte s PayPalem v kombinaci s těmtito slevami, viz.další příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
logic1468626433 Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Ted tam meli reklamu s PayPal kodem na dalsich 5% slevu, nezkousel jsem jeste, budu rad kdyz nekdo rekne ze to facha :-) Kod by mel byt "5%OFFPP" a zadava se az pri placeni v PayPalu jako REDEMPTION CODE ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.