Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Bioshock - nejde zvuk

Miši2

Otázka

Zdarec, v patek sem si koupil Bioshock nainstaloval zuapl vsechno dobry potom je zaber jak spadny sletadlem do more a od ty doby mi nejde zvuk, v menu krasne jede a jeste v letadle taky potom zkousel se patch, reinstal pak sem nekde cetl ze mam konektor sluchatek strcit do mikrofonu to taky nejde a v nastaveni ma zvuk zaplej a na max tak opravdu nevim co stim, mate naky rady? díky moc :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

takže:

Bioshock - problém se zvukem u integrovaných zvukových karet

1. V klasické zobrazení vejděte do nabídky Start - Ovládací panely - Zvuk

2. Přepněte se do záložky Záznam. Zde jsou dvě položky. Mikrofon a Vstup. Klikněte pravým tlačítkem na bílou plochu pod nimi a vyberte Zobrazit vypnutá zařízení.

3. Zde by se měly zobrazit dvě další položky. Klikněte pravým tlačítkem na Směšovač stereo a vyberte Zapnout.

Problém s výpadky ve zvuku je vyřešen.

odzkoušeno a jede mi to

Odkaz ke komentáři

• 0

[Ahoj,tak jsem postupoval dle tvého návodu.Vše nastavil,ale ted když chci hru zaptnout,tak mi nejde.Napíše to,že souboru exe přestal pracovat.Když to za všechno vrátím do původního stavu,tak zas normálně běží.ale pak mi nejde zvuk.Koupil jsem si originál a ani si jí nezahraji :-(

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu