nero01010 Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 menil jsem si temata vse fungovalo. chtel jsem tam vratit puvodni tem, tak jsem smazal flash0 a chtel tam nakopirovat ten co jsem si zalohoval a ono se mi to tam nevejde. pls pomoc PSP neni moje mam fim3.40oe-a. a kdyz to spustim tak se mi to sekne hned na zacatku spousteni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 napis mi na ICQ..v podpise..tady to resit nebudem..vypada to na easy recovery..jestli ti nejde ani zaloha..;) EDIT:problem vyresen..LOCK.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nero01010 Odesláno Září 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 tak wokonator super borec co mi zachranil PSP zaslouzis si body. diky diky diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.