Dana.317 Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Mám problém s youtube ještě v pátek mi šly přehrávat videa a ted nic, akorát slyším zvuk, obraz je černý, neví něko co s tím??? :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zmasterq Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 co tak vymazat cookies a cache a pak skusit znovu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dana.317 Odesláno Únor 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 co tak vymazat cookies a cache a pak skusit znovu :D Vymazala jsem skoro vše v CCleaner a stále stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forlanek Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 a co to dělá v jiných prohlížečích ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dana.317 Odesláno Únor 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 a co to dělá v jiných prohlížečích ? Videa v tn.cz. i v gamepage jdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zmasterq Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 ne na jinych strankach ale treba v opere nebo safari...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dana.317 Odesláno Únor 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Stáhla sem si operu a fíčí to, asi v tom jsou čáry máry, dík bracho. Ted když mám tu operu můžu smazat tu Mozillu Firefox??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 jj smaž ji,ale nejvic doporučuji google chrome,proti opeře nic nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zmasterq Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 jasny odinstalovat..ja taky pouzivam operu 11.01 a mam v zaloze jeste safari 5....mozilla moc zere RAM...jo a chrome no nemusim nak moc..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dana.317 Odesláno Únor 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Mám 4 g RAM, ale i tak Mozillu smáznu. Ještě jednou dík.:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forlanek Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 mazat to nemusíš, pokud ti Firefox vyhovuje, třeba pomůže jenom to přeinstalovat nebo stáhnout nějakej update, já taky používám hlavně Google chrome ale Opera se mně zdá rychlejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 To samý mi to začalo dělat na Google Chrome.Přeinstalovaní nepomohlo ;) ... nainstaloval jsem Operu a už to jede.Na Chromu občas jde a občas nejde ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jedy Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 ....mozilla moc zere RAM... Ano, je pravda, že Firefox vyžaduje pro běh hodně paměti, zato je ale podle testů nejlepší dostupný prohlížeč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dana.317
Mám problém s youtube ještě v pátek mi šly přehrávat videa a ted nic, akorát slyším zvuk, obraz je černý, neví něko co s tím??? :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.