FandysKade Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Mám asi hodně blbou otázku, ale nejde mi v mém PSP spustit Recovery menu, po zapnutí (úplném) držím podle návodu tlačítko L , ale stejně se mi nespustí. V čem dělám chybu ? díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 MG, proč kvůli každý koko.t.ině zakládáš nový téma?! Recovery Menu se pouští "R"kem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michat Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 a navíc, když máš 6.37..?? a jak řiká razzer, proč takový *****ině zakládáš téma, nevíc, to je snad za 3 už tovje 10tý téma dpč..!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FandysKade Odesláno Únor 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Promin, hele mě to nejde ale ani s tlačítkem R, nevím no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Ty máš nahozenej ten 6.37 ME? Má vůbec Recovery Menu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michat Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 nemá, razzere, dyt to 6.37 ME nemůže ani nehodit..prostě tomu ***** rozumí, neví která bije a zakládá nesmyslný topiky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
FandysKade
Mám asi hodně blbou otázku, ale nejde mi v mém PSP spustit Recovery menu, po zapnutí (úplném) držím podle návodu tlačítko L , ale stejně se mi nespustí. V čem dělám chybu ? díky :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.