Melichar1111 Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 ahoj. nevíte kdy bude v prodeji tato hra. musí být v anglickém jazyce. a prosím a anglické demo. díky:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Hra snad uz v prodeji je ale je hrozna nejvetsi Naruto spina na psp.Demo je na store anglicky uz dloho ale je to hruza s takovym Ultimate ninja storm 2 apod. se to vubec neda srovnavat ta hra je proste hrozna ve vsech smerech.Nedoporucuju a to sem byval hodne velkej Naruto fanda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melichar1111 Odesláno Únor 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 ok. a jaké jsou hry na psp. myslím naruto. mám Naruto ultimate ninja heroes 1,2,3, Naruto Shippuden legends akatsuki rising. a jaké jsou další. myslel sem že ultimate ninja storm je jen na PS2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Ultimate ninja storm je na ps3 to bylo jenom pro srovnani :) Mas vsechny uz jenom ten kizuna drive.Predstav si Akatsuki Rising ale mnohem horsi s co-op modem a mas Kizuna Drive :( Nej Naruto na psp je asi Ultimate Ninja Heroes 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melichar1111 Odesláno Únor 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 hele a hrál si na psp Akatsuki rising ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Jo hral proc?Neprijde mi to moc dobry ale co je horsi kizuna je fakt jeste horsi :( Naruto hry na psp to je bida. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melichar1111 Odesláno Únor 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 no já tam mam takovej problém. v "shop" sekce " combine " jsem skombinoval Shadow clone scroll LV3+shadow clone scroll Lv1....mam shadow clone scroll Lv4. v Equie sem to přidal Narutovi. ae stejně pořád dělá jen 3 klony. nwm co s tim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Nejsem si ted moc jistej ale myslim ze na lv4 ti to neprida klon navic ale jsou jenom silnejsi nebo to dava nejakej bonus.Ale uz je to fakt dlouho co sem to hral tak abych nekecal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Nejlepší je Nunh 2,3 A ty 3D Sra*ky stojej za nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ryder3.0 Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 super hoši... a nevíte proč mi nejede kizuna drive? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.