Daxter Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Myslím že název topicu hovoří za vše . PSP mám po dlouhé době, takže prosím někoho kdo hraje online na PSP aby mi řekl jak na to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michat Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 sežen si plugin PSNlover , nebo nejakej podobnej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Daxter Odesláno Únor 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 sežen si plugin PSNlover , nebo nejakej podobnej.. a je ten plug stále aktuální ? protože se mi zdá že už je trošku starší a od té doby už bylo dost updatů EDIT: takže mám ten PSNlover,a jde se přihlásit na store, ale když tam na něco kliknu, nefunguje to a vypadá to že ani online hraní nejede :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michat Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 prrrr. hale , tak to nevim, já psn nepoužívám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 PSNlover 1.2b - poslední verze. Jde s tím hrát jak po Infrastructure tak i přihlásit na PSN, ale hází to tam různý errory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Daxter Odesláno Únor 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 PSNlover 1.2b - poslední verze.Jde s tím hrát jak po Infrastructure tak i přihlásit na PSN, ale hází to tam různý errory. no právě, sice se dostanu na PS store, ale když tam na něco kliknu - error. Když chci hrát online - zase mi to po chvíli načítání hodí error Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Co jsem hrál hry po Infrastructure tak tam nebyl problém, ale když chci z PSN něco stáhnout tak tam to už errory hází. Jinak našel jsem radu s chybou 2000001: Pokud máte na PSP s CFW 5.50/5.03 GEN problém s přihlášením k PSN (chyba #20000001), nastavte si v Recovery Menu:Configuration -> Fake region : Debug Type I Configuration -> M33 Network Update : Disabled nebo NOT YET Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Daxter Odesláno Únor 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Co jsem hrál hry po Infrastructure tak tam nebyl problém, ale když chci z PSN něco stáhnout tak tam to už errory hází.Jinak našel jsem radu s chybou 2000001: no, možná mám jen špatnou verzi hry, zkusím stáhnout jinou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Daxter
Myslím že název topicu hovoří za vše . PSP mám po dlouhé době, takže prosím někoho kdo hraje online na PSP aby mi řekl jak na to :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.