Quicksilver Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 http://www.gamepark.cz/vychazi_balicek_s_nejlepsimi_urovnemi_od_komunity_pro_littlebigplanet_2_533061.htm Kdepak se tohle da stahnout ? Jsem reglej tam u nich na strankach a na ps3 online jit nemuzu :_( Urcite se to da nekak do ps3 dostat a urco i jine levely.Moc vam dekuju za vypomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Já bych o jednom řešení věděl, hraj origo ! :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Únor 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Urcite je i jina moznost jak si nove levely zahrat .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Urcite je i jina moznost jak si nove levely zahrat .-) Určitě je, ale na to si budeš muset přijít sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Únor 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Pak by se melo forum rozdelit na legalne hrajici a platici a na hrace co maji hluboko do kapsy a nemaj na hry :-) Vim ze se da nekde levely sehnat a hodit nekam mezi Save jako tomu bylo u PSP verze ,ale tady jsou lidi proti sobe nez spolecne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 jsem na psn zkusim to najit a kdyztak ti poslat pkg ale nevim jestli to nebude regly na id konzole nebo na ucet ;) //zmena bohuzel se nestahuje na PSN :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Únor 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Dik chlape ono se to driv nebo pozdeji stejne nekde objevy + navodem kam co dat u psp to taky netrvalo dlouho. Ja to mam pro pritelkyni az prijede tak by jsme si mohli zahrat nove levely (bude rada a ja taky .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.