lokim666 Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 zdravim, mam tuhle hru, spustim ji, chcte to update na 1.03 tak to zrusi a hra by se mela spustit, ale nespusti se a mam jen cernou obrazovku a pak musi ps3 natvrdo vypnout. poradi mi nekdo co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tagi.ps3 Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 pokud neuděláš update tak nepojede, dej nainstalovat ten update...a mam zato že to dělal taky cfw..máš cfw nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lokim666 Odesláno Únor 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 jo mam cfw knew 3.55, ale u jinych her ten update zrusim a normalne nabehnou, u fear 2 spustim hru a ani nenabehne ten update, nic, jen mam cernou obrazovaku. tak nevim co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lokim666 Odesláno Únor 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 a kdyz dam ten update tak to pekope cfw nebo jen neco nainstaluje do slozky s tou hrou? mam to ps3 od vanoc tak se v tom jeste tak neorientuju, prot se ptam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tagi.ps3 Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 pokud vím tak na to byl nějakej fix kterej po instalaci tenhle problém ostranil..někde se to tu řešilo podívám se ti potom.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tagi.ps3 Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 hale tak tady se dozvíš víc http://console-forum.net/tema/116002-cerna-obrazovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lokim666 Odesláno Únor 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 ten fix mam nainstalovanej a stejne to nejde. cetl jsem ten odkaz tak ho zkusim odinstalovat zda to pobezi. to same mi dela fear 2, prince of persia the forgotten sands, ale ty ani nenabehnou.. mohl bys mi jeste poradit jak to mam delat s velkyma souborama,nez 4GB?na externi disk fat32 je nedostanu a kdyz je kopiruju pres ftp na interni disk ps3 tak to trva dlouho. vim, ze se da ten velky soubor rozdelit na mensi. to jsem taky zkousel, na externim jsem to mel rozdeleny, ale kdyz jsem pripojil k ps3 a spustil hru tak nenabehla, musel jsem cely soubor nakopirovat pres ftp. nebo se to da pak nejak i spojit? mam ps3 od vanoc tak se ucim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tagi.ps3 Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 jiné řešení není jen fps server nebo použít ps3 media server, ale nevím jestli se přezní dají posílat jiný data než multimediální..můžeš to zkusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lokim666 Odesláno Únor 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 tak to jsem rad, ze to vim, ze to jinak, nez pres ftp nejde.protoze jsem tu i kolikrat cetl, ze ten velky part se rozdeli na mensi, nakopiruje se na disk a pak v ps3 slouci, ale jak a cim jsem se nikde nedocetl(jestli to vubec jde)?zkousel jsem to vselijak,ale nikdy se mi to nijak nepodarilo pak sloucit ty mensi soubory... takze jsem to pak tahal pres ftp. ten ps3 media server jsem zkousel, ale jen filmy a fotky.. jinak hry ne... tak nevim no, ale staci to ftp...ale je to skoda, ze to nejde, z externiho disku to je rychlejsi a mobilnejsi :-) jinak diky moc za informace muzu se jeste na neco zeptat? kamos mel cfw 3.55, ale kdyz chtel hrat online hry tak si musel dat ofw 3.56, aby mu to slo, ale uz si nezahraje hry z externiho disku. taky jsem o tom tady cetl, ale nekomu to slo nejak obejit a nekomu ne. poradil bys mi zda to jde nejak vyresit, aby mu sly hry opet spoustet z externiho disku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tagi.ps3 Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 todle sem tu taky někde četl mam zato že na to byla nějaká apps na cfw ale fakt netušim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tagi.ps3 Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 jinak tady se dozvíš víc o cfw/ofw 3,56 http://console-forum.net/tema/113726-jak-prelstit-novy-ofw-3-56-ofw-cfw-3-55-a-dostat-se-na-psstore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lokim666 Odesláno Únor 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 jo, dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lokim666 Odesláno Únor 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 mam ale porad problem se hrou FEAR 2, zkousel jsem to s tim fixem i bez nej. nakopiroval jsem ji i na interni disk, pres rogera managera nactu, objevi se mi misto original disku, dam spustit, ale nic, jen cerna obrazovka... tak uz nevim, jestli jine eboot soubor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lokim666
zdravim, mam tuhle hru, spustim ji, chcte to update na 1.03 tak to zrusi a hra by se mela spustit, ale nespusti se a mam jen cernou obrazovku a pak musi ps3 natvrdo vypnout. poradi mi nekdo co s tim?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.