Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Kill zone 2

lokim666

Otázka

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

ten fix mam nainstalovanej a stejne to nejde. cetl jsem ten odkaz tak ho zkusim odinstalovat zda to pobezi. to same mi dela fear 2, prince of persia the forgotten sands, ale ty ani nenabehnou..

mohl bys mi jeste poradit jak to mam delat s velkyma souborama,nez 4GB?na externi disk fat32 je nedostanu a kdyz je kopiruju pres ftp na interni disk ps3 tak to trva dlouho. vim, ze se da ten velky soubor rozdelit na mensi. to jsem taky zkousel, na externim jsem to mel rozdeleny, ale kdyz jsem pripojil k ps3 a spustil hru tak nenabehla, musel jsem cely soubor nakopirovat pres ftp. nebo se to da pak nejak i spojit? mam ps3 od vanoc tak se ucim...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

tak to jsem rad, ze to vim, ze to jinak, nez pres ftp nejde.protoze jsem tu i kolikrat cetl, ze ten velky part se rozdeli na mensi, nakopiruje se na disk a pak v ps3 slouci, ale jak a cim jsem se nikde nedocetl(jestli to vubec jde)?zkousel jsem to vselijak,ale nikdy se mi to nijak nepodarilo pak sloucit ty mensi soubory... takze jsem to pak tahal pres ftp. ten ps3 media server jsem zkousel, ale jen filmy a fotky.. jinak hry ne... tak nevim no, ale staci to ftp...ale je to skoda, ze to nejde, z externiho disku to je rychlejsi a mobilnejsi :-) jinak diky moc za informace

muzu se jeste na neco zeptat? kamos mel cfw 3.55, ale kdyz chtel hrat online hry tak si musel dat ofw 3.56, aby mu to slo, ale uz si nezahraje hry z externiho disku. taky jsem o tom tady cetl, ale nekomu to slo nejak obejit a nekomu ne. poradil bys mi zda to jde nejak vyresit, aby mu sly hry opet spoustet z externiho disku?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu