ctefka Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Čau napadlo mě že bych založil klan v Black Ops ,ale nemám na to moc lidí tak mě napadlo ,že bych sem napsal jestli by dotoho nekdo šel. ŠEL ??Nejradši bych hrál přes Gamebattles a možná nejaký český.Název klany be sme se dohodli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Čus, sel bych do toho...ale az mi Sony da unban ... myslim ze te mam pridanyho...mas psn ixtreme_ctefka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zsquil Odesláno Květen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2011 Pozor nová ps3 liga je tu!! více na http://www.gamernook.com/tournaments/league-1362/season-975/ (hrajeme o věcné ceny) ((jo a kdyžtak mi na PSN na méno zsquil napište máme rozjetej klan takže se mužete připojit)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.