kozel97 Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Můžete mi někdo poradit kde v dirt 2 vypnout vibrace ovladače? Hledal jsem snad všude. :-D Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 V Dashboarde vypnes vibracie natvrdo, nemusis v hrach...ale neviem uz v ktorej sekcii DB to presne bolo :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozel97 Odesláno Únor 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Sem snad slepý. Fakt to nikde nemůžu najít. :-D Kdo poradí, má u mě nanuka. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Středové tlačítko X --> jeď doprava na Settings--> Preferences --> Vibration , to jevše :D .... jo a chci míšu !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Středové tlačítko X --> jeď doprava na Settings--> Preferences --> Vibration , to jevše :D .... jo a chci míšu !! Hele tak to ti děkuji, já jsem hledal zase u GRIDu kde to vypnu a nenašel jsem to ale tak si to vypnu úplně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vencafootball Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Stačí když vyndáš baterky z ovladače Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Stačí když vyndáš baterky z ovladače Já jsem chtěl vypnout vibrace a ne celý ovládač. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vencafootball Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Chápu, jen jsem chtěl přidat další řešení :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Chápu, jen jsem chtěl přidat další řešení :) dalsie je, ze nezapnes vobec konzolu...aj tuto moznost si myslel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kozel97
Můžete mi někdo poradit kde v dirt 2 vypnout vibrace ovladače? Hledal jsem snad všude. :-D Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts