Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nejde obraz - monitor Asus VW202SR

Pete1790

Otázka

Ahoj, mám problém dodneška mi xko fungovalo bez problémů. Ale dnes jsem xko pustil a už se mi zdálo, že je obraz do červené barvy. Pak jsem ho sputil znovu a už obraz nešel vůbec.

Mám kabel VGA s těma dvěma cinchema na zvuk, mám monitor Asus VW202SR, má jen jednu zdířku pro VGA vstup, a používám ho jak pro PC tak pro xko, takže vždy připojím to co zrovna hodlám použít. Díky za odpovědi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

mi taky odešla jedna barva (červená), při připojení na tv x-ko hrálo normálně, tak jsem to poslal do německa a za týden se to vrátilo s tím, že mi odešla grafika. Aby si nemusel pořád měnit kable a nemohlo tak dojít k tomu samému problému, pořid si takovou věcičku, kde zapojíš jak pc, tak x-ko a výstup na monitor je jeden a měníš to tlačítkem, jinak mi z toho odešla i grafika u pc, takže pokud nechceš měnit grafiku i tam, tak si to raději pořiď, nevím myslím, že se to jmenuje KVM switch a stojí to cca 600 Kč

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu