Loxii Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Kde môžem zohnať polepy na nintendo dsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Robot2037 Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 treba tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Loxii Odesláno Únor 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 ja myslím zo slovenska a ceska a nie silikonove do googlu som to ties daval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Robot2037 Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 no tak promin :) ale na tom googlu nemas jen silikonove, barevnych nalepek je tam fakt hodne. ja si nejsem jisty jestli se da u nas tohle sehnat, mam takovy pocit ze tady to moc nefrci. predpokladam ze mas zajem o nejake nalepky s motivem hry. nasel jsem jen tohle, ale to je takove nic moc. a ani to neni pro DSi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 t3n Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 neni to silikon, ale vinyl. primo u nas to asi nikdo neprodava (max gelaskins pro iphone), takze budes muset objednat z US. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Loxii Odesláno Únor 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 take som myslel Robot2037 a t3n toho ze sito budem objednavat z US sa nebojim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 t3n Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 v tom pripade doporucuju bud Gelaskins nebo iStyles, jsou sice dost drahy, ale kvalitni (jeden mam uz 2 roky na macbooku a porad vypada dobre, drzi, neosoupal se) schvalne sem se koukal a u nas se bohuzel na NDS tyhle vecicky neprodavaji ;[ jako alternativu si muzes zkusit najit nejakou malou tiskarnu, kde by ti to treba natiskli, ale to spis v pripade, ze bys chtel jen nejakou samolepku a ne skin pres celou konzoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Loxii Odesláno Únor 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 ok take ako su tie gela skin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Loxii
Kde môžem zohnať polepy na nintendo dsi?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.