Johny-malina Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Chci se zeptat která z těchto stříleček je podle vás lepší, jednu z nich si koupím. Ze začátku jsem byl jednoznačně pro Crysis 2, ale demo Bulletstorm mě také zaujalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Hrál jsem dema obou her a určitě pudu do Crysis 2 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 crysis je crysis ale i ten bulletstorm neni k zahozeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Zalezi co od hry chces....bulletstorm je vylozene na vyblbnuti a pry je dost kratky.... na crysis bude asi nejlepsi grafika plus pridana hodnota v podobe (usuzuji z dema) celkem podareneho multaku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Crysis , pokud teda nechceš zaplatit za hru 1 300 cca a zahrát si šest hodin a šup s ní do šuplíku, což bys v případě bulletstorm udělal. Singleplayer je krátký, nicméně největší kámen úrazu je naprosto nudný mulťák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Spis zadny multak, online hrani za skore pro me opravdu neni multak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Docela dost tezky rozhodnuti..ale davam prednost bulletstorm, paradni strilecka:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 U Bulletstormu je taky multiplayer? Né že by to byla nudná hra, dá se na ni docela vyblbnout, ale já jsem zastáncem těch pravých FPS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Docela dost tezky rozhodnuti..ale davam prednost bulletstorm, paradni strilecka:) Mozna to bude tim ze uz si Bulletstorm hral... U Bulletstormu je taky multiplayer? Né že by to byla nudná hra, dá se na ni docela vyblbnout, ale já jsem zastáncem těch pravých FPS. Multak nemultak, je to vlastne jen hrani na body, ktere se zapisuji do online zebricku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 jdi do crysis 2 nezapomen tam sou i ceske titulky za to u tam te nejsou tak ze to je podleme dalsi bod pro crysis 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Ano nazývat to mulťákem jsem možná trošku přehnal: D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Tj tvl, ale zapomnel jsem na to ze je tam neco na styl hordy z GoW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Taky bych bral spíš crysis ale u bulletstormu když si koupíš tu epic edition tak dostaneš přístup do gears of war3 bety a to taky neni k zahození. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny-malina Odesláno Únor 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Po dlouhém rozhodování u mě zvítězilo Crysis, jelikož mulťák mě fakt nadchl a ten mulťák u Bulletstorm všichni pomluvají a mulťák je pro mě to hlavní. Už se těšim až vyjde, hrál jsem jedničku a ta byla zatím nejlepší FPS co sem kdy hrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 V tom pripade se divim ze si vubec vahal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 určitě crysis 2 :) mp demo bylo super a hrál sem chvíli betu na pc a opravdu luxus. Zato Bulletstorm nic moc... Akorát efektní zabíjení... časem se toho člověk přejí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Chci se zeptat která z těchto stříleček je podle vás lepší, jednu z nich si koupím. Ze začátku jsem byl jednoznačně pro Crysis 2, ale demo Bulletstorm mě také zaujalo.Hm..podle dema nemá cenu soudit celou hru.Bulletstorm je naprosto zábavná hra.Pro mě hra jara 2011.Naproti tomu Crysis vypadá dle Bety taky velmi dobře.Rozhodně bych otestoval obě hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 jdi do crysis 2 nezapomen tam sou i ceske titulky za to u tam te nejsou tak ze to je podleme dalsi bod pro crysis 2Hm...do Bulletstormu už dělá české titulky Mrazík až mu povolí ta hnisavá angína. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny-malina Odesláno Únor 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Co jakej Mrazík :D ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.