ramalamadingdong Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Cau lidi, Chtel bych si koupit notebook ASUS a zajimalo by mne jestli ten vykon bude stacit treba na TDU2, nebo nove Need For Speedy :) HW: core i3 380M 2.50ghz, 4GB ddr3, grafika GeForce GT415M 1gb (48 pipelines) Mam doma jeste jedno jadro a 512MB grafiku a delal sem si benchmark a mam ho lepsi nez ta grafika v notebooku a nove NFS mi seka jako prase, tak sem ptam, jestli se ten vykon zvysi a jestli si na tom neco zahraju diki :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychlahuba Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Ja mam C2D 2.00 ghz, 3gb ram, grafiku 9600M GT a jedu na tom vsechny hry... Two Worlds 2 na nejvizsi bez AA, Assasin creed 2 na nejvetsi s AA, nfs shift taky nejak tak... urcite ti to pujde, ale kdyby jsi mel stolni pc za stejnou cenu co ntb zahrajes si mnohem lip :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Únor 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Mne jde prave o ten notebook, protoze uz me ty kabelu serou je tady vsude bordel, ventilator od grafiky vydava desnej zvuk a chctel bych to taky do skole :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychlahuba Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 Taky jsem mel stolni PC a vymenil jsem za ntb, je pro me vyhodnejsi... muzu si ho vzit do skoly, zajet za kamosema na LAN proste vpohode :) a to ticho... ovsem kdyz zapnu hru a hraju nejakou chvili tak se vetrani uz ozve no... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyasek Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Mam skoro stejny ASUS akorat s Intel Core I5, grafika sice nejni nejsilnejsi ale treba COD4, FarCry2 nebo Stalkery rozběhá napohodu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.