ramalamadingdong Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 23, 2011 Cau lidi, Chtel bych si koupit notebook ASUS a zajimalo by mne jestli ten vykon bude stacit treba na TDU2, nebo nove Need For Speedy :) HW: core i3 380M 2.50ghz, 4GB ddr3, grafika GeForce GT415M 1gb (48 pipelines) Mam doma jeste jedno jadro a 512MB grafiku a delal sem si benchmark a mam ho lepsi nez ta grafika v notebooku a nove NFS mi seka jako prase, tak sem ptam, jestli se ten vykon zvysi a jestli si na tom neco zahraju diki :) Citovat
Rychlahuba Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 23, 2011 Ja mam C2D 2.00 ghz, 3gb ram, grafiku 9600M GT a jedu na tom vsechny hry... Two Worlds 2 na nejvizsi bez AA, Assasin creed 2 na nejvetsi s AA, nfs shift taky nejak tak... urcite ti to pujde, ale kdyby jsi mel stolni pc za stejnou cenu co ntb zahrajes si mnohem lip :) Citovat
ramalamadingdong Odesláno Únor 23, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Únor 23, 2011 Mne jde prave o ten notebook, protoze uz me ty kabelu serou je tady vsude bordel, ventilator od grafiky vydava desnej zvuk a chctel bych to taky do skole :) Citovat
Rychlahuba Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 24, 2011 Taky jsem mel stolni PC a vymenil jsem za ntb, je pro me vyhodnejsi... muzu si ho vzit do skoly, zajet za kamosema na LAN proste vpohode :) a to ticho... ovsem kdyz zapnu hru a hraju nejakou chvili tak se vetrani uz ozve no... :D Citovat
matyasek Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 25, 2011 Mam skoro stejny ASUS akorat s Intel Core I5, grafika sice nejni nejsilnejsi ale treba COD4, FarCry2 nebo Stalkery rozběhá napohodu ;) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.