Dunky Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Zajímá mě váš názor na tuto hru :) . A ještě mám dotaz,když jsem se díval na gameplaye tak jsem přemýšlel nad tím jestli ta hra není něco jako je na PS3 LPB ? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Zajímá mě váš názor na tuto hru :) . A ještě mám dotaz,když jsem se díval na gameplaye tak jsem přemýšlel nad tím jestli ta hra není něco jako je na PS3 LPB ? ;) Hru jsem nehral, ale urcite to nebude jako LBP na PS3, Typove uplne jina hra...... Jestůi nevis do ceho jdes stani si puvodniho blob na pc. Jde o celkem malou lec chytlouvou a uspesnou freeware hru z ktereho velky bratrickovi vicemene vychazeji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 nedivil bych se kdyby se tato hra snažila být podobná LPB, podle tohoto traileru nepůjde jenom o válení koule a obarvování baráků ;) něco na způsob LPB to třeba bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Nevim z ceho tak usuzujete. Sice se to od prvniho dilu posunulo vyrazne jinym smerem, ale rozhodne mi to nepripada jako "editacni" nastroj. To uz mi mnohem vice pripomina Super Mario Galaxy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SackX Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Už to vydali? Na wiki maj že evropská verze X360 bude vydaná 25.2., ale všechny eshopy maj dostupnost až 25.3., nevíte někdo jestli maj shopy chybu a už se to dá koupit nebo to posunuli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxYoshixx Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Urcite to bude chyba .. hra uz vysla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SackX Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Tak už jen zjistit kde jí koupit, ale tak počkam do pondělí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Únor 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Jsem ve třetí ,,kapitole" a strašně mě to chytlo :) .... Je to fakt super odreagovačka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.